12V/230V hordozható hűtő - 10l, fűtő funkció, fehér » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, fehér

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, fehér

A hordozható hűtő egyszerűen üzemeltethető, hiszen 12V, illetve 230V feszültséggel is működik és könnyen szállítható.

Ez a rendkívül praktikus eszköz egyszerűen használható, és garantáltan hűvösen tartja az ételeket és italokat akár a legforróbb nyári napokon is. A kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, így mindig frissítő hideg italokhoz vagy frissen tartott ételekhez juthat, bárhol is jár.

A hordozható hűtő kapacitása 10 liter, így képes arra, hogy elegendő mennyiségű ételt és italt tároljon benne, ezért nem kell aggódnia az élelmiszerek romlása miatt hosszabb utazások során sem. A két feszültsébeállítás révén (230V AC vagy 12V DC), a hűtő otthonában, autójában vagy akár a hajóján is működtethető. Ezáltal a hűtő maximális rugalmasságot nyújt, és bármilyen körülmények között élvezheti a hűvös frissességet.

A hordozható hűtő kiválóan hűti az ételeket és italokat, akár 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá is le tudja hűteni azokat. Tehát még a legforróbb nyári napokon is élvezheti a jéghideg üdítőket és friss ételeket, amelyek tökéletesek a hidratálódáshoz és a kellemes piknikezéshez. Ha pedig meleg ételt szeretne fogyasztani, a hűtő fűtő funkcióval is rendelkezik, amely akár 60°C-ra is felmelegítheti az ételeket.

A hordozható hűtő stílusos és modern fehér színben kapható, amely bármilyen környezetbe jól illeszkedik. Az elegáns külső méretek 26,5 x 25 x 35 cm-es méreteivel a hordozható hűtő tökéletesen illeszkedik a kis helyekre, például az autó hátsó ülésére vagy a piknikkosarába. Ugyanakkor a belsejében is elegendő helyet biztosít az élelmiszerek és italok tárolására, belső méretei 20 x 15 x 28,5 cm-esek, így könnyedén elhelyezheti bennük a szükséges elemeket.

A hűtő teljesítménye 45W, így energiatakarékos és hatékony üzemelést biztosít. Nem kell aggódnia a túlzott áramfogyasztás miatt, így hosszabb távon is zavartalanul élvezheti a hűvös frissességet vagy a meleg ételeket. A készülék könnyen kezelhető, és a beépített hőmérsékletszabályozó lehetővé teszi a pontos beállítást az elvárásainak megfelelően.

Összességében a hordozható hűtő a tökéletes választás azoknak, akik élvezni szeretnék a hűvös frissességet bármilyen helyszínen. Legyen szó piknikről, kempingezésről, hosszú autóutazásról vagy bármilyen más alkalmazásról, ez a hűtő garantáltan megkönnyíti az életüket. A könnyű kezelhetőség, a rugalmas feszültségbeállítás és a kiváló teljesítmény egyesül, hogy egy igazán praktikus és megbízható hűtőt nyújtson Önnek.

Ne hagyja, hogy az élelmiszerek elromoljanak vagy az italok felmelegedjenek az utazás során, válassza a hordozható hűtőt, és élvezze a hűvös frissességet bárhol is legyen!


Specifikáció

  • Kapacitás: 10l
  • Feszültség: 230V AC vagy 12V DC
  • Teljesítmény: 45W
  • Hűtési hőmérséklet: max. 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá
  • Fűtő funkció: max. 60°C-ig
  • Külső méretek: 26.5 x 25 x 35 cm
  • Belső méretek: 20 x 15 x 28.5 cm
  • Tömeg: 3,5 kg
  • Szín: fehér

További információk

Tömeg 4 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1