Hordozható hűtő - 10l, fűtő funkció, fekete-fehér, 12V/230V » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, fekete-fehér

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: LL-10ABW Kategóriák: , Címkék: , ,

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, fekete-fehér

A hordozható hűtő egyszerűen üzemeltethető, hiszen 12V, illetve 230V feszültséggel is működik és könnyen szállítható.

Ez a kiváló minőségű eszköz nem csak könnyen használható, de bárhová magával viheti, hogy mindig hűtött vagy meleg ételeket és italokat élvezhessen. Legyen szó hosszú utazásról, kempingezésről vagy egyszerűen csak a munkahelyi ebédről, ez a hűtő mindig jó szolgálatot tesz.

A hűtőnek két feszültségbeállítási lehetősége van: 230V AC és 12V DC. Ez azt jelenti, hogy akár otthonában, akár az autóban is használhatja. Nincs szükség külső inverterre vagy átalakítóra, egyszerűen csak csatlakoztassa a megfelelő csatlakozóhoz, és már készen is áll az üzemeltetésre.

A hűtő 10 literes kapacitással rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az ételek és italok tárolásához. A különleges hűtési technológiával a hűtő képes akár 18°C-kal is lehűteni a környezeti hőmérsékletet. Tehát akkor sem kell aggódnia, ha a kinti hőmérséklet nagyon magas. Emellett a hűtő rendelkezik egy fűtő funkcióval is, amely akár 60°C-ig képes felmelegíteni az ételeket. Így az étel mindig a megfelelő hőmérsékleten marad, és az Ön igényeinek megfelelően szolgálja fel.

A külső méretek 26,5 x 25 x 35 cm, míg a belső méretek 20 x 15 x 28,5 cm. Ez a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezze az autó csomagtartójában, a kempingfelszerelésben vagy akár az irodában. A hűtő súlya mindössze 3,5 kg, így nem jelent nehézséget a szállítása. A stílusos fekete-fehér szín pedig tökéletesen illeszkedik bármely környezetbe.

Összességében a hordozható hűtő az ideális társ utazáshoz és mindennapi használathoz. Könnyen üzemeltethető, sokoldalú és praktikus. Ne engedje, hogy az ételek és italok hőmérséklete megkeserítse a napját – válassza a hordozható hűtőt, és élvezze a frissességet és a kényelmet bárhol is legyen!


Specifikáció

  • Kapacitás: 10l
  • Feszültség: 230V AC vagy 12V DC
  • Teljesítmény: 45W
  • Hűtési hőmérséklet: max. 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá
  • Fűtő funkció: max. 60°C-ig
  • Külső méretek: 26,5 x 25 x 35 cm
  • Belső méretek: 20 x 15 x 28,5 cm
  • Tömeg: 3,5 kg
  • Szín: fekete-fehér

További információk

Tömeg 4 kg
TOP