Hordozható hűtő - 10l, fűtő funkció, kék-fehér, 12V/230V » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, kék-fehér

38.100 Ft (Bruttó) 30.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: LL-10BLW Kategóriák: , Címkék: , ,

12V/230V hordozható hűtő – 10l, fűtő funkció, kék-fehér

A hordozható hűtő kényelmes és praktikus hűtési megoldást nyújt a felhasználó számára! Ez a rendkívül sokoldalú eszköz lehetővé teszi, hogy mindig megőrizze az ételek és italok frissességét és hűvösségét, bárhol is legyen.

A hordozható hűtő egyszerűen üzemeltethető, hiszen 12V és 230V feszültséggel is működik. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztathatja autójához vagy hálózati aljzathoz is, attól függően, hogy éppen hol tartózkodik. Nincs többé szükség aggódásra az élelmiszerek frissességét illetően hosszabb utazások vagy táborozások során, hiszen ezzel a hűtővel mindig gondoskodhat a hideg és friss ételekről.

A hordozható hűtőnek 10 literes kapacitása van, ami elegendő helyet biztosít a szükséges élelmiszerek és italok tárolására. A belsejében található térfogat optimális kialakítása lehetővé teszi a tárgyak hatékony elrendezését, így minden elem könnyen elérhető lesz.

Ez a hűtő nem csak hűteni tud, hanem fűtő funkcióval is rendelkezik. A maximum 60°C-os fűtési képességének köszönhetően melegen tarthatja az ételeket hidegebb időszakokban vagy akár a táborozás során is.

A hűtési funkció azonban az igazi különlegesség. A hordozható hűtő képes akár 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá lehűteni az ételeket és italokat, így mindig frissen tarthatja azokat, még a legforróbb nyári napokon is. Egy hűvös üdítőital vagy hideg frissensült mindig kéznél lesz, amikor a legjobban szüksége van rá.

A hordozható hűtő kompakt méretű, könnyen szállítható és tárolható. Külső méretei 26,5 x 25 x 35 cm, míg belső méretei 20 x 15 x 28,5 cm, így könnyen elfér a járművekben vagy akár a kempingfelszerelésben is. A mindössze 3,5 kg-os súlya pedig nem jelent problémát a hordozhatóság szempontjából.

A hordozható hűtő modern és stílusos kék-fehér színével emellett vonzó megjelenést is nyújt. Bármely környezetben jól mutat, legyen az egy családi kirándulás, strandparty vagy nyaralás a természetben.

Ne engedje, hogy az élelmiszerek rosszul tartósítsák a nyarat! Szerezze be a hordozható hűtőt, és élvezze a friss, hideg ételeket és italokat bárhol és bármikor!

Specifikáció

  • Kapacitás: 10l
  • Feszültség: 230V AC vagy 12V DC
  • Teljesítmény: 45W
  • Hűtési hőmérséklet: max. 18°C-kal a környezeti hőmérséklet alá
  • Fűtő funkció: max. 60°C-ig
  • Külső méretek: 26,5 x 25 x 35 cm
  • Belső méretek: 20 x 15 x 28,5 cm
  • Tömeg: 3,5 kg
  • Szín: kék-fehér

További információk

Tömeg 4 kg
TOP