12V inverter - 3000W, autó inverter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V inverter – 3000W, autó inverter

73.660 Ft (Bruttó) 58.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-123 Kategóriák: , Címkék: , ,

12V inverter – 3000W, autó inverter

A 12V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 12V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez az eszköz kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy 12V-os áramforrásról működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit. Igazi életmentő lehet azoknak, akik gyakran utaznak autóval, és szeretnék használni a különböző elektronikai eszközeiket útközben is.

Az ilyen típusú inverter használatával a 12V-os autóakkumulátorból biztonságosan és megbízhatóan generálható 230V-os feszültség, így a hagyományos elektromos eszközeinket is használhatjuk, akár a kirándulások során, vagy éppen a hosszabb autóutak alkalmával. Tehát, ha például szeretné feltölteni a laptopját, telefonját vagy szeretné használni a hordozható lejátszóját, esetleg egy kis hűtőszekrényt az utazás során, ez az inverter biztosítja a megfelelő feszültséget és teljesítményt.

Az inverter kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az átalakító aljzatnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja az eszközöket az inverterhez. A tiszta sinus hullám kimenet gondoskodik arról, hogy a generált áram pontosan olyan legyen, mint az otthoni hálózaton, így elkerülhető az eszköz meghibásodása vagy a működési problémai.

A 3000W csúcsteljesítmény és a tartósan leadott 1500W teljesítmény lehetővé teszi, hogy nagyobb terhelést is képes legyen kezelni. Tehát akár olyan eszközöket is működtethetünk, amelyekhez nagyobb energiaigény szükséges. A kimeneti feszültség 230V/50Hz, ami megfelel az európai hálózatok általában használt feszültségének.

Az inverter bemeneti feszültsége 12V, ami azt jelenti, hogy egyszerűen csatlakoztathatja az autó akkumulátorához. A termék méretei kompaktak, mindössze 35x22x14 cm, és a könnyű 2,5 kg-os tömegének köszönhetően könnyen hordozható, és bárhová magával viheti.

Ezenkívül az inverter túlfeszültség védelemmel is rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy berendezései biztonságban vannak és megóvják azokat az esetleges elektromos problémáktól.

Összességében a 12V inverter, autós inverter a legjobb választás azok számára, akik szeretnék kihasználni az autójuk áramforrását, hogy bármilyen 230V-os berendezést működtethessenek útközben. A könnyű hordozhatóság és a megbízható teljesítmény kombinációja lehetővé teszi, hogy a legfontosabb elektronikai eszközeiket mindig magukkal vihessék. Tegye kényelmessé és praktikussá utazásait ezzel az inverterrel!


Specifikáció:

  • A termékhez átalakító aljzat biztosított.
  • Tiszta sinus hullám kimenet
  • Csúcsteljesítmény: 3000W
  • Tartósan leadott teljesítmény: 1500W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
  • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
  • Bemeneti feszültség: 12V
  • Túlfeszültség védelem
  • Méret: 35x22x14 cm
  • Tömeg: 2,5kg

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP