12V inverter - 4000W, autó inverter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V inverter – 4000W, autó inverter

85.090 Ft (Bruttó) 67.000 Ft (Nettó)

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-124 Kategóriák: , Címkék: , ,

12V inverter – 4000W, autó inverter

A 12V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 12V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez a különleges eszköz lehetővé teszi magának, hogy bármilyen 12V-os áramforrást használva működtessen olyan berendezéseket, amelyek 230V feszültséget igényelnek. Előfordult már Önnel, hogy az autóban utazva szüksége volt egy hálózati csatlakozóra? Nos, mostantól nem kell aggódnia, mert a 12V inverter mindig kéznél lesz!

A 12V inverternek számos előnye van, amelyeket biztosan értékelni fog. Először is, a tiszta sinus hullám kimenet biztosítja a stabil és megbízható áramellátást, így nem kell aggódnia az eszközei meghibásodása miatt. Így zavartalanul élvezheti az autózás közbeni kényelmet és kikapcsolódást.

A 4000W csúcsteljesítménynek köszönhetően a 12V inverter képes megbirkózni a nagy teljesítményigényű berendezékekkel is. Tehát ha például hosszú útra készül, és szeretné egy kiseb hűtőt az autóban működtetni, vagy esetleg szeretne laptopot használni vagy más elektronikai eszközt csatlakoztatni, az inverterünk gond nélkül megbirkózik ezekkel a feladatokkal.

Fontos megemlíteni, hogy a tartósan leadott teljesítmény 2000W, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig is képes fenntartani az áramellátást, akár folyamatosan nagy terhelés esetén is. Tehát nem kell aggódnia, hogy az eszközei hirtelen kikapcsolnak, vagy az áramszünet miatt kellemetlenségekbe ütközik.

A 230V/50Hz kimeneti feszültség és a 12V-os bemeneti feszültség tökéletesen illeszkedik az autós áramforrásokhoz, így könnyedén használhatja az invertert az autóban. A túlfeszültség védelem pedig további biztonságot nyújt, hogy megóvja az eszközeit a feszültségingadozások okozta károsodásoktól.

A 40x22x14 cm-es kompakt méret és a mindössze 2,8 kg-os tömeg lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye az invertert az autójában, bárhová is megy. Nem foglal sok helyet, és könnyen elhelyezhető az autó utasterében vagy a csomagtartóban.

Ne maradjon le a kényelemről és a rugalmasságról, amit az autós inverter nyújt! Használja ki az autójában rejlő lehetőségeket, és ne aggódjon, hogy az eszközei működése szünetelni fognak az áramhiány miatt. A 12V inverter mindig kéznél lesz, hogy biztosítsa az Ön számára szükséges áramellátást.

Élvezze a hosszú utakat és utazásokat a teljes komfort élményével!


Specifikáció:

  • A termékhez átalakító aljzat biztosított.
  • Tiszta sinus hullám kimenet
  • Csúcsteljesítmény: 4000W
  • Tartósan leadott teljesítmény: 2000W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
  • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
  • Bemeneti feszültség: 12V
  • Túlfeszültség védelem
  • Méret: 40x22x14 cm
  • Tömeg: 2,8kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP