12V inverter - 5000W, autó inverter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V inverter – 5000W, autó inverter

93.980 Ft (Bruttó) 74.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-125 Kategóriák: , Címkék: , ,

12V inverter – 5000W, autó inverter

A 12V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 12V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a 12V-os áramforrással működtessen olyan berendezéseket, amelyek 230V-os feszültséget igényelnek. Csak képzelje el, milyen kényelmes és praktikus lenne, ha bármilyen elektromos készülékét használhatná autójában vagy más 12V-os áramforrással rendelkező helyeken.

Ami igazán kiemelkedővé teszi ezt az invertert, az a specifikációja. Elsőként érdemes megemlíteni az átalakító aljzatot, amely biztosítva van a termékhez. Ezáltal könnyedén csatlakoztathatja készülékeit az inverterhez, anélkül hogy bármilyen további eszközt kellene vásárolnia.

A 12V inverter tiszta sinus hullám kimenettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az általa generált feszültség kiegyensúlyozott és szabályos, ami lehetővé teszi a készülékek sima és stabil működését. Tehát nem kell aggódnia a villanymotorok vagy a finomabb elektronikai eszközök esetleges károsodása miatt.

A csúcsteljesítménye 5000W, ami elképesztően nagy energiát képes biztosítani. Így a nagyobb teljesítményigényű eszközök, például a hordozható hűtőládák, kávéfőzők vagy akár az elektromos fűtőtestek is gond nélkül működhetnek. Még a folyamatosan nagy terhelésnek kitett eszközök esetén is képes tartósan 2500W teljesítményt leadni, ami lenyűgöző.

A kimeneti feszültsége 230V/50Hz, ami megegyezik a hagyományos elektromos hálózat által biztosított feszültséggel. Ez azt jelenti, hogy bármilyen olyan készüléket csatlakoztathat az inverterhez, amelyek a standard hálózatról működnek. Tehát az otthoni kényelem és funkcionalitás mindig kéznél lesz.

Bemeneti feszültsége 12V, így könnyedén használhatja autója, hajója, lakókocsija vagy más 12V-os tápegységén. Nem kell aggódnia, hogy a különleges helyszíneken vagy az úton nem lesz elérhető elektromos energia, hiszen a 12V inverter mindig gondoskodik arról, hogy rendelkezésre álljon a szükséges feszültség.

Az inverter túlfeszültség védelemmel is rendelkezik, ami nagyban növeli a készülék és a csatlakoztatott eszközök biztonságát. Ez az intelligens funkció figyeli és szabályozza a feszültséget, így megakadályozza a berendezések túlterhelését vagy károsodását.

Mérete mindössze 40x22x14 cm, így könnyen tárolható és hordozható. Nem foglal sok helyet az autójában vagy más helyeken, és mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá. Emellett a könnyű tömeg, mindössze 2,8 kg, megkönnyíti a szállítást és használatot is.

Összességében tehát a 12V inverter egy megbízható és sokoldalú eszköz, amely valóban megkönnyíti mindennapjait. Lehetővé teszi, hogy bármilyen 230V-os eszközt használjon 12V-os áramforrással rendelkező helyeken, legyen az autója vagy más járműve. A specifikációja magáért beszél: átalakító aljzat, tiszta sinus hullám kimenet, magas csúcsteljesítmény, túlfeszültség védelem és kompakt méret.

Szerezze be Ön is a 12V invertert, és élvezze a szabadságot és a kényelmet, amit ez az eszköz kínál!


Specifikáció:

  • A termékhez átalakító aljzat biztosított.
  • Tiszta sinus hullám kimenet
  • Csúcsteljesítmény: 5000W
  • Tartósan leadott teljesítmény: 2500W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
  • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
  • Bemeneti feszültség: 12V
  • Túlfeszültség védelem
  • Méret: 40x22x14 cm
  • Tömeg: 2,8kg

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP