12V PCP kompresszor - fekete-narancs » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V PCP kompresszor – fekete-narancs

177.800 Ft (Bruttó) 140.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PCP-12BO Kategória: Címkék: , ,

PCP kompresszor

 

A 12V PCP kompresszor lehetővé teszi tiszta sűrített levegő hatékony és egyszerű előállítását olaj- és vízmentesen.

 

Specifikáció:

– Beépített hűtés

– Max. nyomás: 300 bar

– Teljesítmény: 300W

– Feszültség: 12V DC vagy 230V AC

– Olajmentes üzemelés

– 8mm-es gyorscsatlakozó

 

Automatikus kikapcsolás: Ez a PCP légkompresszor állítható nyomásmérővel rendelkezik. Előre beállíthatja a nyomást, és a gép automatikusan kikapcsol, ha elérte.

Bárhol, bármikor: A hordozható PCP-kompresszor közvetlenül táplálható egy 12V-os autóakkumulátorról vagy egy 220V-os otthoni aljzatról.

Beépített ventilátor: Ezt a PCP légpisztoly-kompresszort beépített ventilátor hűti, nincs szükség vízre vagy olajra.

Olaj/víz leválasztó: PCP légpisztolyos kompresszorunk beépített olaj/víz leválasztóval, a tömlőn található aktívszén-szűrővel rendelkezik. Hatékonyan képes kiszűrni az olajat és a vizet, így tiszta és száraz nagynyomású levegőt bocsát ki.

Széleskörű alkalmazás: Hordozható és vezetékes orsó kialakítása tökéletesen miatt alkalmas PCP légpuskához, paintball tartályhoz, mini búvárpalackhoz, légpisztolyhoz stb.


A PCP kompresszor egy olyan eszköz, amelyet a PCP légpuskák vagy paintball fegyverek töltésére használnak. PCP rövidítés a Pre-Charged Pneumatic, azaz előre feltöltött nyomásos rendszerre utal, amelyben a fegyver tartálya levegővel van feltöltve. A PCP kompresszor ezt a tartályt tölti fel friss levegővel, ami lehetővé teszi a fegyver ismételt használatát.

A PCP kompresszorokat általában olyan emberek használják, akik rendszeresen használják a PCP légpuskákat vagy paintball fegyvereket. A PCP fegyverek használata kényelmesebb és könnyebb, mint a hagyományos fegyverek, mivel nincs szükség lőporra vagy más lövedékre. Emellett a PCP fegyverek általában nagyobb pontossággal és hatékonysággal rendelkeznek.

Összességében a PCP kompresszorok hasznos eszközök a PCP légpuskák és paintball fegyverek tulajdonosai számára, mivel lehetővé teszik a fegyverek töltését és ismételt használatát.

12V PCP kompresszor

12V PCP kompresszor

További információk

Tömeg 9 kg
TOP