12V telepíthető permetező - 60l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V telepíthető permetező – 60l

196.850 Ft (Bruttó) 155.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: TP-12V Kategóriák: , Címke:

12V telepíthető permetező – 60l

A 12V telepíthető permetező mobilitása miatt könnyedén felszerelhető tetszőleges szállítóeszközökre, így a permetezés és fertőtlenítés kényelmesen elvégezhető szinte bárhol.

Tökéletes választás, ha hatékony és kényelmes módon szeretne permetezni és fertőtleníteni bármilyen helyszínen. Ez a könnyű és kompakt készülék lehetővé teszi, hogy felszerelje tetszőleges szállítóeszközökre, így könnyen hordozhatóvá válik, és bárhová magával viheti.

A permetező kiváló kapacitással rendelkezik, hiszen 60 literes tartálya elegendő folyadékot tárol ahhoz, hogy nagyobb területeket is le tudjon permetezni egyetlen töltéssel. Legyen szó kertekről, mezőkről, vagy akár ipari területekről, a telepíthető permetező nagy hatékonysággal végzi el a szükséges feladatot.

A permetező nyomása állítható 3-6 bar között, így könnyedén szabályozhatja a permetezés intenzitását és hatótávolságát. Ezenkívül, a készülék térfogatárama 2-4 liter/perc, amely lehetővé teszi, hogy precízen és egyenletesen permetezze a felületeket, minimális veszteséggel.

A 12V-os feszültségnek köszönhetően a permetező energiahatékony és könnyen kezelhető. Csak csatlakoztassa a készüléket az autója, teherautója vagy bármely más jármű 12V-os aljzatához, és már készen is áll a permetezésre. Nem kell aggódnia a hosszú kábelekkel vagy bonyolult telepítéssel járó bosszúságok miatt. Egyszerűen rögzítse a permetezőt a járműre, és máris készen áll a munkára.

A permetező könnyű tömege mindössze 12 kg, ami lehetővé teszi a könnyű szállítást és mozgatást. Nem kell nehéz és körülményes eszközöket cipelnie a permetezés helyszínére, hiszen ez a kompakt és könnyű készülék gond nélkül elfér a járművén, anélkül hogy helyet foglalna vagy nehézzé tenné a a hétköznapi munkavégzést.

A permetező fehér színű, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem a szennyeződéseket és karcolásokat is kevésbé láthatóvá teszi. Ezáltal a készülék mindig új és szép marad, még akkor is, ha kemény körülmények között dolgozik vele.

A 12V telepíthető permetező a kényelem, hatékonyság és mobilitás tökéletes kombinációját nyújtja. Ne hagyja, hogy a permetezés és fertőtlenítés terhével küzdjön, válassza ezt az innovatív és megbízható készüléket, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhol végezhesse el a permetezési feladatokat.


Specifikáció:

  • Kapacitás: 60l
  • Nyomás: 3-6 bar
  • Térfogatáram: 2-4 l/perc
  • Feszültség: 12V
  • Tömeg: 12kg

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1