12V telepíthető permetező trélerrel - 60l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

12V telepíthető permetező trélerrel – 60l

228.600 Ft (Bruttó) 180.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TPT-30 Kategóriák: , Címke:

12V telepíthető permetező trélerrel – 60l

A 12V telepíthető permetező trélerrel mobilitása miatt a permetezés és fertőtlenítés kényelmesen elvégezhető szinte bárhol.

Képzeljen el egy olyan lehetőséget, ahol a permetezés és fertőtlenítés könnyedén és kényelmesen elvégezhető, akárhol is van éppen. Nos, ez most valósággá válhat Ön számára a 12V telepíthető permetező trélerrel! Ez a rendkívül praktikus eszköz segít abban, hogy könnyedén elvégezze a permetezési feladatokat, bármilyen helyszínen is legyen.

Az első dolog, amit észrevesz majd, amikor meglátja ezt a permetezőt, az a mobilitása. A trélerrel ellátott permetező segítségével bárhová magával viheti, így nincs többé szüksége arra, hogy hosszú csöveket vagy más nehézkes eszközöket cipeljen magával. Egyszerűen felszerelheti a trélert és máris indulhat is.

A 12V-os rendszernek köszönhetően az eszköz rendkívül könnyen használható. Nem kell aggódnia a hálózati áram elérhetősége miatt, mivel a 12V-os telep kiválóan ellátja az energiaszükségleteit. Ez a nagyszerű lehetőség azt is jelenti, hogy nem lesz korlátozva a munkavégzés helyét illetően. Ha például a permetezést egy távoli mezőn vagy kertben szeretné elvégezni, nem kell aggódnia, hogy hogyan juttasson el hálózati áramot a permetezőhöz.

A specifikációk alapján a 12V telepíthető permetező tréler egy valódi erőmű. A 60 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy nagy területeket lásson el anélkül, hogy folyamatosan újratöltené a tartályt. A 3-6 bar nyomás biztosítja a hatékony permetezést és fertőtlenítést, így garantáltan a legjobb eredményeket érheti el. A 2-4 liter/perc térfogatáram pedig lehetővé teszi a szabályozott permetezést, így pontosan adagolhatja a szükséges anyagot a terület méretétől és típusától függően.

Fontos megjegyezni, hogy a nyomásmérő nem alaptartozék, de ennek ellenére nagyszerű lehetőséget nyújt a pontos nyomásellenőrzésre. A 30 kg-os tömeg pedig megfelelő stabilitást biztosít a trélernek, így nem kell aggódnia a mozgékonyság vagy biztonság miatt.

Összességében a 12V telepíthető permetező tréler egy fantasztikus választás mindazok számára, akik könnyedén szeretnének permetezést és fertőtlenítést végezni bármilyen helyszínen. A rendkívül mobil és könnyen használható kialakítása, valamint a nagy kapacitás és hatékony működés biztosítja, hogy mindig kiváló eredményeket érjen el a munkájában. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a permetezési feladatokat a legkényelmesebben és leghatékonyabban végezhesse el!


Specifikáció:

  • Kapacitás: 60l
  • Nyomás: 3-6 bar
  • Térfogatáram: 2-4 l/perc
  • Feszültség: 12V
  • A nyomásmérő nem alaptartozék.
  • Tömeg: 30kg

További információk

Tömeg 30 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1