1,3 méter széles tűzifa állvány kültéri ponyvával » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

1,3 méter széles tűzifa állvány kültéri ponyvával

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Az ideális tűzifa tárolás és szárazság megőrzésének érdekében bemutatjuk a 1,3 méter széles kültéri tűzifa állványt vízálló borítással. Ez a robosztus állvány magában foglalja mindazt, amire szüksége lehet egy hatékony és rendezett tűzifa tároláshoz.

Ez a tűzifa állvány kivételesen nagy tárolókapacitással rendelkezik, mely 1/4 köbméternyi tűzifát képes befogadni. A 1320 x 305 x 1168 mm méretek lehetővé teszik, hogy jelentős mennyiségű tűzifát rendezetten tárolhasson, és mindezt megőrizze a nedvesség és időjárás hatásai ellen.

A tartósság és stabilitás érdekében a tűzifa állvány erős csőacél vázzal rendelkezik, melyet matt fekete porfestés véd. A 200 kg terhelhetőség garantálja, az állvány könnyedén elbírja a nagyobb mennyiségeket is.

Az állványhoz tartozó vízálló borítás egy további védelmi réteget biztosít a tűzifának. A fekete 600D Oxford szövetből készült ponyva nem csak tartós és időjárásálló, de könnyen szellőzik is, hogy a tűzifa mindig száraz és használatra kész legyen.

Ez a tűzifa állvány egy kiváló választás, ha hatékony és rendezett tűzifa tárolásra van szüksége, mindezt magas szintű tartóssággal és védelemmel egybekötve. Bízza rá a tűzifa tárolását erre a megbízható és praktikus megoldásra!

 

Specifikáció:


Termékméret: 1320 x 305 x 1168 mm
Tárolási kapacitás: 1/4 köbméter tűzifa
Terhelhetőség: 200 kg
Nettó súly: 8,1 kg
Vízálló borítás színe: Fekete
Vízálló borítás anyaga: 600D Oxford szövet
Váz anyaga: Erős csőacél
Felületkezelés típusa: Matt fekete, porfestés

További információk

Tömeg 27 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1