24V inverter - 10000W, autó inverter, távirányítóval » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

24V inverter – 10000W, autó inverter, távirányítóval

330.200 Ft (Bruttó) 260.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-2410 Kategóriák: , Címkék: , , ,

24V inverter – 10000W, autó inverter, távirányítóval

A 24V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 24V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

A termék kiváló minőségű és megbízható teljesítményt nyújt. Az átalakító aljzat lehetővé teszi a könnyű és kényelmes csatlakozást a különböző eszközökhöz, így nem kell aggódnia az összeköttetések bonyolultsága miatt.

Az inverter tiszta sinus hullámú kimenettel rendelkezik, ami különösen fontos érzékeny elektronikai eszközök, például számítógépek, laptopok vagy egyéb elektronikai alkatrészek esetén. Ez a sima és stabil energiaellátás megvédi ezeket az eszközöket a túlfeszültségtől és az energiaingadozásoktól, ezáltal biztosítva hosszabb élettartamot.

Az inverter kiemelkedő teljesítményt nyújt. A csúcsteljesítménye 10000W, ami lehetővé teszi, hogy a nagyobb teljesítményigényű berendezéseket is problémamentesen működtethesse. A tartósan leadott teljesítménye pedig 5000W, amely folyamatosan nagy terhelés esetén is biztosítja a stabil és megbízható áramellátást.

A kimeneti feszültsége 230V/50Hz, ami megfelel az általános elektromos hálózati előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy az inverter kompatibilis a legtöbb, 230V feszültséget igénylő berendezéssel, így könnyedén használhatja otthonában vagy munkahelyén.

Az inverter bemeneti feszültsége 24V, így lehetővé teszi a 24V-os áramforrások használatát, például autókban vagy hajókon. Ez különösen hasznos lehet hosszabb utazások során, amikor szeretné használni a 230V-os eszközeit, de nincs hozzáférése hagyományos elektromos hálózathoz.

A termék további előnye a különböző védelmi mechanizmusok jelenléte. Nagy/kisfeszültség védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a túlfeszültséget vagy az alacsony feszültséget okozó káros hatásokat. Emellett polaritás, rövidzárlat, túlmelegedés és túlterhelés védelemmel is el van látva, amelyek hatékonyan védelmezik az invertert és a csatlakoztatott eszközöket a különböző rendellenességektől és hibáktól.

A távirányító pedig még nagyobb kényelmet nyújt Önnek. Kényelmesen vezérelheti az invertert a távolból, így nem kell minden alkalommal közel mennie ahhoz, ha be vagy ki szeretné kapcsolni, vagy ha módosítani szeretné a beállításokat.

Az 24V autós inverter megbízható, nagy teljesítményű és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a 24V-os áramforrások használatát a 230V feszültséget igénylő berendezésekkel való működtetéshez. Legyen szó utazásról vagy otthoni felhasználásról, ez az inverter megfelel az Ön energiaigényeinek, és biztosítja a sima és stabil áramellátást a kényelmes és hatékony használat érdekében.


Specifikáció:

A termékhez átalakító aljzat biztosított.

 • Tiszta sinus hullám kimenet
 • Csúcsteljesítmény: 10000W
 • Tartósan leadott teljesítmény: 5000W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
 • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
 • Bemeneti feszültség: 24V
 • Nagy/kisfeszültség védelem
 • Polaritás védelem
 • Rövidzárlat védelem
 • Túlmelegedés védelem
 • Túlterhelés védelem
 • Távirányító

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP