24V inverter - 3000W, autó inverter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

24V inverter – 3000W, autó inverter

73.660 Ft (Bruttó) 58.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-243 Kategóriák: , Címkék: , ,

24V inverter – 3000W, autó inverter

A 24V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 24V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez a kiváló eszköz lehetővé teszi, hogy az Ön kedvenc 230V feszültséget igénylő berendezéseit könnyedén és biztonságosan használhassa 24V-os áramforrásról.

Az inverter rendelkezik néhány kiemelkedő tulajdonsággal, melyek révén remek társává válik utazásai során vagy akár a kempingezésnél. Az átalakító aljzat már tartozék a termékhez, így ön könnyedén csatlakoztathatja az eszközét. A tiszta sinus hullám kimenet pedig garantálja, hogy a berendezése sima és stabil áramot kapjon, így megelőzve az esetleges meghibásodásokat és károkat.

A 24V inverterünk kiemelkedő teljesítményt nyújt. Csúcsteljesítménye eléri a 3000W-ot, így nagyobb energiaigényű készülékeket is könnyedén használhat. Tartósan leadott teljesítménye pedig 1500W, ami akkor is stabil és folyamatos áramellátást biztosít, ha hosszabb ideig terhelés alatt van az inverter. Így ön nyugodt szívvel használhatja például a kisebb hűtőszekrényét vagy a mikrohullámú sütőjét is.

Az inverterünk bemeneti feszültsége 24V, így könnyedén használható az autójával vagy más 24V-os energiaforrással. A kimeneti feszültsége pedig 230V/50Hz, így minden otthoni berendezését használhatja, mintha otthon lenne.

Fontos számunkra a biztonság, ezért ez az inverter túlfeszültség védelemmel rendelkezik. Emiatt, ha hirtelen feszültségnövekedés vagy egyéb probléma merül fel, az inverter automatikusan kikapcsol, így megvédve mind a berendezést, mind pedig Önt az esetleges károktól.

Az inverter kompakt méretei (35x22x14 cm) lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezze az autójában vagy más helyeken. Emellett a könnyű anyaghasználatnak köszönhetően mindössze 2,5 kg súlyú, így könnyedén magával viheti bárhova.

Az 24V inverte megbízható, hatékony és praktikus eszköz az autós használathoz. Vásárlásával egy kiváló minőségű és megbízható eszközt szerez be, mely hosszú távon is megállja a helyét, és biztosítja Önnek a kényelmes és biztonságos használatot.


Specifikáció:

  • A termékhez átalakító aljzat biztosított.
  • Tiszta sinus hullám kimenet
  • Csúcsteljesítmény: 3000W
  • Tartósan leadott teljesítmény: 1500W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
  • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
  • Bemeneti feszültség: 24V
  • Túlfeszültség védelem
  • Méret: 35x22x14 cm
  • Tömeg: 2,5kg

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1