24V inverter - 4000W, autó inverter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

24V inverter – 4000W, autó inverter

85.090 Ft (Bruttó) 67.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: PIC-244 Kategóriák: , Címkék: , ,

24V inverter – 4000W, autó inverter

A 24V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 24V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez a kompakt és könnyen használható eszköz remek segítség lehet, amikor autóban vagy más járművekben szeretné használni az otthoni készülékeit.

Az inverterhez egy átalakító aljzat is tartozik, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy könnyedén csatlakoztasson bármilyen 230V-os eszközt. Tehát, ha például utazás közben szeretne laptopot, mobiltelefont, táblagépet vagy más elektronikus eszközt használni, akkor egyszerűen csatlakoztassa az inverterhez, és élvezze a megszokott kényelmet és funkcionalitást.

Az inverter kiemelkedő jellemzője a tiszta sinus hullám kimenete. Ez azt jelenti, hogy a generált áramforma megegyezik a hálózati árammal, így biztos lehet abban, hogy az inverter által generált áram biztonságosan és megbízhatóan működteti a csatlakoztatott eszközöket. Nincs szükség aggódásra a berendezések esetleges károsodását vagy működési hibáját illetően.

Az inverter csúcsteljesítménye 4000W, ami lehetővé teszi a nagyobb energiaigényű eszközök működtetését is. Ezen felül, tartósan leadott teljesítménye 2000W, ami miatt a folyamatosan nagy terhelés alatt álló eszközök megbízható működtetése is lehetséges. Tehát akár olyan eszközöket is csatlakoztathat hozzá, mint például kisebb hűtőszekrény, kis sütő vagy más erőforrást igénylő készülék.

Az inverter kimeneti feszültsége 230V/50Hz, ami az otthoni elektromos hálózat általánosan használt feszültsége. Így nem kell aggódnia az eszközök kompatibilitása miatt. A bemeneti feszültség 24V, tehát megfelelő ahhoz, hogy autók vagy más járművek 24V-os elektromos rendszerébe csatlakoztassa.

Az inverter biztosítja a túlfeszültség védelmet is, így megvédi Önt a hirtelen feszültségugrások okozta károsodásoktól. Ezáltal az eszközei biztonságban lesznek, és hosszabb élettartammal bírnak.

Az inverter kompakt méretű, mindössze 40x22x14 cm, és rendkívül könnyű, mindössze 2,8 kg. Ez teszi hordozhatóvá és könnyen tárolhatóvá, így bárhová magával viheti. Tehát legyen szó hosszú autós utazásról, kirándulásról vagy bármilyen más helyzetről, amikor hozzáférésre van szüksége a 230V-os áramhoz, ez az inverter tökéletes választás lesz.

Összességében, a 24V autós inverter olyan megbízható és praktikus eszköz, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy a 24V-os áramforrását felhasználva élvezze a 230V-os áram előnyeit bárhol és bármikor. Csatlakoztassa hozzá az otthoni készülékeit vagy más eszközöket, és élvezze a kényelmes és megbízható energiaforrást utazásai során.


Specifikáció:

  • A termékhez átalakító aljzat biztosított.
  • Tiszta sinus hullám kimenet
  • Csúcsteljesítmény: 4000W
  • Tartósan leadott teljesítmény: 2000W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
  • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
  • Bemeneti feszültség: 24V
  • Túlfeszültség védelem
  • Méret: 40x22x14 cm
  • Tömeg: 2,8kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP