Acél korlátoszlop - 111,8cm - 16 db » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Acél korlátoszlop – 111,8cm – 16 db

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: VKI-111 Kategóriák: , Címke:

Acél korlátoszlop – 111,8cm – 16 db

Az acél korlátoszlop használata lehetővé teszi lépcsőkorlátok, terasz és erkély korlátok dekoratív elkészítését.

Ez a kiváló minőségű acélból készült termék ideális választás lépcsőkorlátok, teraszok és erkélyek dekoratív elkészítéséhez. A tartós anyag és a precíziós gyártási folyamatoknak köszönhetően ezek az oszlopok hosszú élettartammal és stabilitással rendelkezzenek.

Az acél korlátoszlopok specifikációi alapján tökéletes válasznak bizonyulnak a különböző projektekhez. Minden oszlop 111,8 cm hosszú és 1,3 cm vastag, ami lehetővé teszi a könnyű illeszkedést és rögzítést a tervezett helyszínen. A csomagban 16 db oszlop található, amelyek elegendőek a nagyobb területek lefedéséhez is.

A csomag tartalmazza az összes szükséges csavart is, amelyeket a korlátoszlopok rögzítéséhez és stabilizálásához használhat. A 32 db csavar segítségével biztosított a biztonságos rögzítés és a szilárd tartószerkezet. A csavarok minősége és mennyisége lehetővé teszi, hogy a telepítési folyamat gyors és hatékony legyen.

A fekete színű kivitelezés elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz az oszlopoknak. A fekete szín klasszikus és sokoldalú, így könnyen illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz és környezethez. Az acél anyag és a fekete szín tökéletes harmóniát alkotnak, amely kiemeli a korlátoszlopok modern megjelenését és esztétikai vonzerejét.

Ezek az oszlopok tartósságot és megbízhatóságot kínálnak, miközben kifejezik az egyedi karaktert és a kifinomultságot. A méretre szabott, fekete színű oszlopok további stílusos megjelenést ad a térnek, és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú távú tartósságot.

Az acél korlátoszlopok sokkal többet jelentenek, mint egyszerűen csak funkcionális elemek a lépcsők, teraszok és erkélyek biztonságosabbá tételéhez. Ezek a dekoratív oszlopok kiemelik az épület külső megjelenését és stílusát. Az elegáns formatervezés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja olyan megoldást kínál, amely egyszerre elegáns és időtálló.

Válassza az acél korlátoszlopokat, hogy meghatározott projekteinél a funkcionalitást és az esztétikai vonzerőt ötvözhesse. Ezek a minőségi oszlopok tartósságot, stabilitást és egyedi megjelenést biztosítanak, amelyek hosszú távon is megőrzik szépségüket.


Specifikáció

  • Acél anyagból
  • Méret: 111,8×1,3 cm
  • Mennyiség: 16 db
  • Csavarok mennyisége: 32 db
  • Szín: fekete

További információk

Tömeg 10 kg
TOP