Acél korlátoszlop - 82cm - 26 db » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Acél korlátoszlop – 82cm – 26 db

62.230 Ft (Bruttó) 49.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: VKI-82 Kategóriák: , Címke:

Acél korlátoszlop – 82cm – 26 db

Az acél korlátoszlop használata lehetővé teszi lépcsőkorlátok, terasz és erkély korlátok dekoratív elkészítését.

Ezek a megbízható és tartós oszlopok ideálisak lépcsőkorlátok, teraszok és erkélyek számára, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek otthonának vagy üzletének.

Az acél korlátoszlopok tökéletes választás a stílus és a funkcionalitás kombinálásához. A méretük 82×2,5 cm, ami ideális arányokat biztosít, és lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjenek bármely épület külső részéhez. Ezenkívül a 26 db-os mennyiség lehetővé teszi, hogy megbízhatóan és egyszerre több projektet is kivitelezzen.

A korlátoszlopok mellé 104 db csavar is tartozik a csomagban, így könnyedén és biztonságosan rögzítheti az oszlopokat a kívánt helyre. Az acél anyag erőssége és tartóssága garantálja, hogy ezek az oszlopok hosszú évekig kitartanak a mindennapos használat során, és megbízhatóan védelmet nyújtanak a lépcsőkön, teraszokon vagy erkélyeken.

Az acél korlátoszlopok tökéletes egyensúlyt teremtenek a modern dizájn és a tartósság között. A magas minőségű acél anyag és a letisztult fekete szín kombinációja lenyűgöző és időtlen megjelenést biztosít minden környezetben. Felejthetetlenné teszi otthonát vagy üzletét, miközben megnyugtató biztonságot nyújt a lépcsők, teraszok és erkélyek számára.

A fekete szín további stílust és eleganciát kölcsönöz az oszlopoknak, amelyek bármilyen környezetben csodásan mutatnak. A letisztult fekete szín időtlen és sokoldalú, így könnyen illeszthető bármilyen belső vagy külső designhoz. Az acél korlátoszlop esztétikus és modern megjelenése biztosítja, hogy az épülete szemet gyönyörködtetővé váljon, miközben megőrzi a funkcionalitását és a biztonságot.

Az acél korlátoszlopok minden részletükben kiváló minőséget képviselnek. A tartós anyaghasználat és a precíz gyártási folyamat garantálja, hogy ezek az oszlopok hosszú élettartammal és ellenálló képességgel rendelkezzenek a mindennapi használat során.

Ne habozzon tovább! Válassza az acél korlátoszlopokat, és tegye otthonát vagy üzletét még vonzóbbá és biztonságosabbá. Elegáns designjuk és strapabíró minőségük biztosítja, hogy ezek az oszlopok a középpontjává váljanak az építészeti projektjének. Ne csak egy egyszerű korlátot válasszon, hanem egy stílusos és megbízható megoldást, amely hosszú távon megfelel az elvárásainak.


Specifikáció

  • Acél
  • Méret: 82×2,5 cm
  • Mennyiség: 26 db
  • Csavarok mennyisége: 104 db
  • Szín: fekete

További információk

Tömeg 15 kg
TOP