Agyaggalamb dobó gép - 50db-os tár » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Agyaggalamb dobó gép – 50db-os tár

152.400 Ft (Bruttó) 120.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: CPT-98 Kategóriák: , Címke:

Agyaggalamb dobó gép – 50db-os tár

Az agyaggalamb dobó gép gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a lövészeti gyakorlatok elvégzését.

Fedezze fel ennek a nagy teljesítményű gépnek az erejét és hatékonyságát a lövészeti gyakorlatok során! Ez a kiváló minőségű eszköz új szintre emeli a lövészeti tréningeket, lehetővé téve Önnek, hogy gyorsabban és hatékonyabban fejlessze a lövészeti képességeit.

A gép masszív acél és alumínium konstrukcióval rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A termék képein látható méretek optimális kialakítást jelentenek a könnyű használat és a szállítás során. Bár masszív a szerkezete, a gép csak 23 kg súlyú, így könnyedén mozgatható és szállítható. A nagy kapacitású tárnak köszönhetően több időt tölthet a gyakorlással és kevesebbet az újratöltéssel.

Az agyaggalamb dobó gép kimagasló dobótávolságot kínál. Akár 60-80 méterre is képes pontosan célozni és kilőni a célpontot. Ez lehetővé teszi, hogy a lövészeti gyakorlatokat a távolabbi célpontokra is kiterjessze, ami egyedülálló kihívást és fejlődési lehetőséget nyújt a lövészeti képességek fejlesztéséhez, legyen Ön akár kezdő, vagy profi sportlövő.

A termék egy 50 db-os tárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a folyamatos lövészetet anélkül, hogy gyakran újratölteni kellene. Ezáltal Önnek több idő jut a gyakorlásra és kevesebb időt kell a töltésre fordítania. A nagy kapacitású tár gyorsan és könnyedén cserélhető, így nincs szükség hosszú időt fordítania a tárazásra.

Az agyaggalamb dobó gép egy további kényelmi funkcióval is rendelkezik – egy pedállal, amelyet a lábával vezérelhet. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan indítsa el a dobást, miközben kezében tartja a fegyvert. Ezáltal gyors reakcióidőt biztosít, és lehetővé teszi a folyamatos gyakorlást anélkül, hogy folytonosan kezelnie kellene a gépet.

Fedezze fel az agyaggalamb dobó gép sebességét, hatékonyságát és megbízhatóságát, és érje el új lövészeti célokat! Ez a kiváló minőségű eszköz a szakértők és a kezdők számára is ideális választás a fejlesztő lövészeti gyakorlatokhoz.


Specifikáció

  • Anyag: acél és alumínium
  • Méretek: termékfotón láthatóak
  • Tömeg: 23 kg
  • Max. dobótávolság: 60-80 m
  • 50 db-os tár
  • Pedál

További információk

Tömeg 23 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1