Airbrush szett - 3 szinten állítható nyomás » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Airbrush szett – 3 szinten állítható nyomás

55.880 Ft (Bruttó) 44.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ALE-30 Kategóriák: , Címkék: ,

Airbrush szett – 3 szinten állítható nyomás

Az airbrush széleskörben használható festési és dekorációs eljárás: alkalmazható járművek, köröm, üveg, test, sisakok és vászon festésére egyaránt.

Ez a termék kiemelkedik a piacon a magas minőségű specifikációi által. Maximálisan 2 bar nyomású levegővel működik, amelyet 3 különböző szinten állíthatja be a precíz és személyre szabott festési eredményekért. Az ergonomikus méreteknek köszönhetően (135 x 98 x 55 mm), ez az airbrush kényelmesen illeszkedik a kezedbe, lehetővé téve a hosszabb ideig tartó munkavégzést anélkül, hogy fáradtnak érezné magát.

Annak ellenére, hogy rendkívül könnyű (1 kg), ez a termék rendkívül tartós és megbízható. Nem kell aggódnia a tartósságot illetően, hiszen ez az airbrush kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

A terméknek további előnye, hogy rendkívül hatékony. A maximális 10 liter/perc térfogatárammal könnyedén fed le nagyobb felületeket rövid idő alatt, ezáltal időt és energiát takaríthat meg. Ez különösen előnyös, ha olyan nagy projektekkel foglalkozik, ahol gyors és hatékony eredményekre van szüksége.

A termékfotón látható tartozékok mind a csomag részét képezik, így nincs szüksége külön vásárlásra. Ezek a tartozékok különböző stílusú és vastagságú festéksugarakat, tisztítókat és egyéb kiegészítőket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a sokoldalú alkotások létrehozását. Bármilyen ötlete vagy kreatív elképzelése is legyen, ez az airbrush és a mellékelt tartozékok segítségével könnyedén valósíthatóak meg.

Ragadja meg az airbrush pisztolyt és fedezze fel a festés és dekoráció új dimenzióit. Engedje szabadjára a képzeletét és alkosson lenyűgöző alkotásokat, legyen az jármű, köröm, üveg, test, sisakok vagy akár vászon. Ez az airbrush biztosítja, hogy a művészeti projektjei kiemelkedjenek, és egyedülállóak legyenek. Legyen bármi is a célja, ez az airbrush lesz az ideális eszköz a kreatív vállalkozásaihoz.


Specifikáció

  • Nyomás: max. 2 bar (3 különböző szinten állítható)
  • Méretek: 135 x 98 x 55 mm
  • Tömeg: 1 kg
  • Térfogatáram: max. 10 l/perc
  • A termékfotón látható tartozékok a csomag részét képezik.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP