Akkumulátoros háti permetező - 12V 8Ah - 15l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Akkumulátoros háti permetező – 12V 8Ah – 15l

69.850 Ft (Bruttó) 55.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Fedezd fel a kertészek és mezőgazdasági szakemberek álmát, a forradalmian új akkumulátoros háti permetezőt!

A akkumulátoros háti permetező egy erőteljes és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén kezeld a permetezési feladatokat a kertedben vagy gazdaságodban. A 15 literes kapacitása révén hosszabb ideig dolgozhatsz anélkül, hogy újratöltenéd, így időt és energiát takarítasz meg.

A beépített 12V 8Ah Li-ion akkumulátor garantálja a hosszú üzemidőt anélkül, hogy szünetet kellene tartanod a munkában. Az akkumulátor töltési visszajelzője mindig tájékoztat a töltöttségi szintjéről, így nem fog váratlanul érni a lemerült akkumulátor.

A kényelem szempontjából a akkumulátoros háti permetező tökéletesen illeszkedik hátadra, és az állítható hosszúságú permetező cső révén könnyedén elérhetsz nehezen hozzáférhető területeket is. A könnyű súlya és ergonomikus kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozz anélkül, hogy fáradt lenne vagy kényelmetlen lenne a viselése.

Az 0-6 bar nyomásbeállítás lehetőséget nyújt arra, hogy pontosan beállítsd a permetezés intenzitását a különböző növényekhez és körülményekhez, így mindig optimális eredményeket érhetsz el.

Ne habozz tovább! Engedd, hogy az a permetező megkönnyítse és hatékonyabbá tegye a kertészkedést vagy mezőgazdasági munkákat!

Szerezd be most, és tapasztald meg, milyen könnyű és hatékony lehet a permetezés a legújabb technológiával felszerelt akkumulátoros háti permetező segítségével!


Specifikáció:

– Kapacitás: 15l

– Nyomás: 0-6 bar

– Méret: 35,5 x 18,5 x 53,5 cm

– 8 különböző fuvóka

– Állítható hosszúságú permetező cső: 54-100 cm

– Akkumulátor: 12V 8Ah Li-ion

– Töltés visszajelző

– Tömeg: 11,5 kg

 

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP