Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez - 10g » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez – 10g

953 Ft (Bruttó) 750 Ft (Nettó)

25 készleten (utánrendelhető)

Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez – 10g

Az aktívszén szűrő használata lehetővé teszi a vízben található szennyeződések, káros anyagok kiszűrését és jó minőségű desztillált víz elkészítését.

Ez a szűrő kókuszdió héjból készül, amely magas szén tartalmával kiválóan alkalmas a víz tisztítására. A természetes anyagból gyártott szűrő környezetbarát és fenntartható megoldást kínál, hiszen a kókuszdió héja kiválóan újrahasznosítható.

A szűrő havonta cserélendő, bár a pontos cserélési időszak az adott használat és a vízminőség függvényében változhat. Éppen ezért érdemes belőle egy pár darabot tartani készletben, annak érdekében, hogy ne érje váratlanul, ha a már meglévő szűrő elhasználódik. A rendszeres szűrőcserével biztosíthatja a hatékony víztisztítást és a friss, ízletes desztillált vizet. Ne feledje, hogy a tiszta víz a megfelelő hidratáció és az egészséges életmód alapja!

A szűrő használata előtt javasolt 30 percig desztillált vízben áztatni. Ez a folyamat elősegíti a szűrő aktiválását és a maximális hatékonyság elérését. Egyszerűen helyezze a szűrőt a desztillált vízbe, és hagyja átázni a megadott időtartam alatt.

Ez az aktívszén szűrő rendkívül könnyű és kompakt, mindössze 10g tömegével. Így könnyedén illeszthető bármilyen műanyag- vagy fém szűrőházas vízdesztilláló készülékbe.

Az aktívszén szűrővel ellátott kókuszdió héjból készült szűrő lehetővé teszi a vízben lévő szennyezők hatékony kiszűrését, így friss desztillált vízhez juthat. Könnyű, kompakt és kompatibilis a műanyag- vagy fém szűrőházas vízdesztilláló készülékkel. Egyszerűen áztassa 30 percig desztillált vízbe a megfelelő hatékonyság eléréséért és élvezze a tiszta, ízletes vizet otthon vagy útközben.

Ne engedje, hogy a vízben található szennyeződések és káros anyagok befolyásolják a vízminőséget! Válassza az aktívszén szűrőt, hogy tiszta, friss és ízletes desztillált vizet készíthessen otthonában vagy akár útközben is. Élvezze a tiszta víz előnyeit és tegye egészségét a prioritások közé az aktívszén szűrő segítségével!


Specifikáció:

  • Kókuszdió héjból készült
  • Havonta cserélendő (használat- és vízminőség függvényében változhat)
  • Használat előtt 30 percig javasolt desztillált vízben áztatni
  • Tömeg: 10g
  • Műanyag- és fém szűrőházas vízdesztilláló készülékhez

További információk

Tömeg 1 kg
TOP