Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez - 20g » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez – 20g

1.397 Ft (Bruttó) 1.100 Ft (Nettó)

20 készleten (utánrendelhető)

Aktívszén szűrő desztilláló készülékhez – 20g

Az aktívszén szűrő használata lehetővé teszi a vízben található szennyeződések, káros anyagok kiszűrését és jó minőségű desztillált víz elkészítését. Általában kókuszdió héjból készül, mivel ez a leggyakoribb alapanyag az ilyen típusú szűrők gyártásához. Az aktívszén olyan anyag, amely magába szívja a káros anyagokat és szennyeződéseket, így hatékonyan tisztítja a vizet.

A szűrőt havonta javasolt cserélni, de az pontos időtartama változhat a használati gyakoriságtól és a vízminőségtől függően. Fontos figyelni a szűrő állapotát, és ha már elhasználódott vagy a hatékonysága csökkent, akkor cserélni kell.

Mivel nem egy drága kiegészítőről van szó, ezért érdemes lehet akár több darabot is vásárolni, így akár előre egy évre is beraktározhat belőle. Éppen ezért nem fogja kellemetlen meglepetésként érni, ha elhasználódik a szűrője.

Az aktívszén szűrő valóban hatékonyan segíthet a vízben található szennyeződések és káros anyagok kiszűrésében, és segíthet jó minőségű desztillált víz előállításában.

Használat előtt javasolt 30 percig áztatni a szűrőt desztillált vízben. Ez segít eltávolítani az esetleges porrészecskéket vagy egyéb szennyeződéseket a szűrőről, valamint előkészíti a szűrőt a hatékonyabb működéshez.

Az aktívszén szűrő tömege általában 20 gramm, de ez is változhat a szűrő méretétől és típusától függően.

Fontos megjegyezni, hogy az aktívszén szűrők általában kiegészítőként vagy részeként működnek, például egy fém szűrőházas vízdesztilláló készülékhez. A vízdesztilláló készülék desztillált vizet állít elő a víz forrázásával és kondenzálásával, majd az aktívszén szűrő segít eltávolítani a maradék szennyeződéseket és javítja a víz ízét és minőségét. Az üvegbetétes vízdesztilláló készülékek esetében általában nem szükséges aktívszén szűrőt használni, mivel az üveg már önmagában is kiválóan tisztítja a vizet.

Fontos a szűrők és készülékek használati útmutatójának betartása és a rendszeres karbantartás, hogy biztosítsa a víz minőségét és az optimális teljesítményt.


Specifikáció:

  • Kókuszdió héjból készült
  • Havonta cserélendő (használat- és vízminőség függvényében változhat)
  • Használat előtt 30 percig javasolt desztillált vízben áztatni
  • Tömeg: 20g
  • Fém szűrőházas vízdesztilláló készülékhez (kivéve üvegbetétes)

További információk

Tömeg 1 kg
TOP