Alkoholszonda - COMPASS 01902 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – COMPASS 01902

12.700 Ft (Bruttó) 10.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760185 Kategóriák: , Címkék: ,

Véralkohol-tartalom kilégzési teszttel történő indikatív meghatározására szolgáló eszköz, gyors reakcióval és a vizsgálat megismételhetőségével. A teszt egy félvezető oxigénérzékelő segítségével 0 – 1,9‰ mérési tartományban képes kimutatni a vér alkoholtartalmát. A készülék felszereltségét hangos figyelmeztetés és digitális kijelző egészíti ki, amely jól láthatóan mutatja a mért értékeket, illetve az aktuális időt jelző órával rendelkezik.

Technikai paraméterek:

Max. mérési tartomány: 1,9‰

Automatikus kikapcsolás funkció

LCD kijelző

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1