Alkoholszonda - PEIYING AT551 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – PEIYING AT551

30.480 Ft (Bruttó) 24.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760252 Kategóriák: , Címkék: ,

A KEMOT AT551 alkoholszonda készüléket minden olyan járművezetőnek ajánljuk, aki biztonságosan szeretne vezetni. A készülék nagyon praktikus, így nemcsak az autóban lévő rekeszben, hanem akár a zsebében is könnyen elfér. Az AT551 alkoholszonda előnye a gyors mérések elvégzése, amelyek eredménye a négy számjegyű LCD kijelzőn ellenőrizhető. A KEMOT AT551 a pontosságát: +/- 0,05 ‰ és 0,50 ‰ közötti pontosságát egy elektrokémiai érzékelőnek köszönheti, amely csak az alkoholra érzékeny. Fontos, hogy a mérési egységeket %, ‰ vagy mg/l értékben lehet kiválasztani. A kijelzett érték maximális tartománya 0,00 és 3,00‰ között van. Ha ezt az értéket túllépi, az alkoholszonda a „HI” üzenetet jeleníti meg. Ezenkívül a kijelző színe megváltozik, ha a megengedett alkoholszintet túllépik. Az alkoholszonda rendelkezik egy számlálóval is az elvégzett mérések teljes számát illetően, ami hasznos az újrakalibrálási idő megállapításához (12 hónap vagy 200 mérés után).

A készüléket AAA  elem táplálja, amely az automatikus kikapcsolási funkcióval együtt akár 300 mérés elvégzéséhez is elegendő. Az alacsony töltöttségi szint jelzőnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a készülék vészhelyzetben sem fog csalódást okozni.

A készlet öt darab fúvókát tartalmaz.

Technikai leírás

Mérési tartomány: 0-3‰

Automatikus kikapcsolás funkció

LCD kijelző

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP