Alkoholszonda - SOLIGHT 1T06 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – SOLIGHT 1T06

29.210 Ft (Bruttó) 23.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760186 Kategóriák: , Címkék: ,

Professzionális alkoholszonda

Műszaki paraméterek:

– Mérési tartomány: 0.000 – 4.000 ‰
– Pontosság: ± 0,008‰
– Beállított figyelmeztető szint: 0,2‰
– Mérési memória: 20
– Mérési egységek: ‰; mg/l
– A mérés időtartama: 5 – 7s
– Automatikus leállítás: 30 s tétlenséget követően
– Nagyméretű LCD kijelző három tizedesjeggyel és háttérvilágítással
– A mérőkamra automatikus tisztítása
– A helyes értékek biztosítása érdekében a készülék 500 mérés után automatikusan blokkolódik, és a gyártó által történő újrakalibrálás szükséges
– Tápellátás: 3 x AAA (LR03) elem (nem tartozék)
– Üzemi és tárolási hőmérséklet: 0°C / +55°C
– A termék méretei: 112 x 62 x 20mm; 85 g
– Tartozékok: 2 fúvóka

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1