Alkoholszonda - SOLIGHT 1T07 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alkoholszonda – SOLIGHT 1T07

16.510 Ft (Bruttó) 13.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 07760187 Kategóriák: , Címkék: ,

Műszaki paraméterek:

– mérési tartomány: 0.0 – 1.5‰
– pontosság: ± 0,2‰
– beállított figyelmeztető szint: 0,2‰
– mérési egységek: ‰
– mérési időtartam: 5 – 7 sec.
– automatikus kikapcsolás: 35 sec tétlenséget követően
– LCD kijelző 2 színű háttérvilágítással
– tápellátás: (LR03) elem (nem tartozék)
– üzemi és tárolási hőmérséklet: +5°C / +45°C
– félvezető érzékelő
– a termék méretei: 105 x 39 x 12mm; 45g
– tartozékok: 2 db fúvóka

Az alkoholszonda (más néven alkoholteszter) egy olyan eszköz, amelyet a vér alkoholszintjének mérésére használnak. Az alkoholszonda leggyakrabban a járművezetők állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem-e fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát. Az alkoholszonda a lehetséges vér alkoholszinteket a vérben található etanol koncentrációjának meghatározásával határozza meg. Az alkoholszonda mérési eredményei segíthetnek a döntések meghozatalában a járművezetéshez vagy egyéb alkohollal kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódóan.

 

Az alkoholszondák a következő helyeken lehetnek használatban:

  1. Járművezetők ellenőrzése: Az alkoholszondák a leggyakrabban az autósok állapotának ellenőrzésére használják, hogy megállapítsák, nem fogyasztottak-e túl sok alkoholt, ami befolyásolhatja a járművezetés biztonságát.
  2. Baleseti vizsgálatok: Az alkoholszondák részei lehetnek a balesetek kivizsgálásának, hogy meghatározzák a szereplők alkoholos befolyásoltságát.
  3. Rendőrségi ellenőrzések: Az alkoholszondák rendőrségi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a gyanúsított alkoholszintjét.
  4. Büntetőjogi ellenőrzések: Az alkoholszondák büntetőjogi ellenőrzések során használhatók, hogy meghatározzák a bűnösök alkoholszintjét.
  5. Munkahelyi biztonság: Az alkoholszondák a munkahelyeken is használhatók, például a balesetek megelőzése vagy a munkavégzés biztonságának javítása érdekében.
  6. Magánhasználat: Az alkoholszondák magánhasználatra is elérhetők, hogy segítsék az embereket abban, hogy meghatározzák, mennyi alkoholt fogyasztottak, és alkoholos befolyásoltságuk mértékét.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1