Állatszőr eltávolító kefe - kék » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Állatszőr eltávolító kefe – kék

4.953 Ft (Bruttó) 3.900 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Állatszőr eltávolító kefe

Örömmel mutatjuk be kék színű műanyag állatszőr eltávolító kefénket, amely nem csak a kutyák és macskák szőrének könnyed és hatékony eltávolítását teszi lehetővé, hanem egyúttal kellemes masszázst is biztosít az állatoknak.

A gombnyomásra működő szőrtávolító funkció segítségével egyszerűen eltávolíthatja az állatok szőrét, akár otthon, akár útközben. A masszázs funkcióval pedig biztosíthatja kedvencei számára az optimális kényeztetést. A kezelés során összegyűlt szőr könnyedén és gyorsan kiüríthető, így nem kell aggódnia a szőrdarabok szétszóródása miatt. Ez a praktikus funkció nemcsak a tisztítási folyamatot teszi egyszerűvé és higiénikussá, hanem időt is megtakarít, így Ön több időt tölthet a kedvencével.

A műanyag alapanyagból készült kefe könnyű és tartós, így hosszú időn keresztül használhatja. Az állatok számára kellemes élményt nyújtó kefénk széles körben alkalmazható, kutyák és macskák esetében egyaránt.

A kefe kék színe modern és vonzó, így stílusos kiegészítője lehet az állatápolási rutinnak. Nemcsak egy egyszerű szőreltávolító eszköz, hanem egyben masszázs kefe is, amely extra kényelmet nyújt kedvencének. A simogató mozdulatokkal pihentető masszázst nyújthat neki, miközben óvatosan eltávolítja a fölösleges szőrszálakat.

Az állatszőr eltávolító kefe univerzális jellegének köszönhetően ideális mind a kutyák, mind a macskák szőrének ápolásához. Akár hosszú, akár rövid szőrrel rendelkező állata van, ez a kefe hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrt, anélkül, hogy irritációt vagy kellemetlenséget okozna. Számos állattulajdonos megbízik ebben a termékben, mivel ez a kefe nemcsak hatékony, hanem biztonságos és kényelmes is mind az állatok, mind a tulajdonosok számára.

Ne habozzon tovább, válassza kék színű, műanyag kefénket, hogy kedvencei mindig ápoltak és tiszták legyenek! Rendelje meg most, és élvezze az állattartás örömeit!

Az állatszőr eltávolító kefe ideális választás a kutyák, macskák szőrének egyszerű kezeléséhez, az összegyűjtött szőr egy gombnyomással kiüríthető. Tegye egyszerűvé az állatápolást és élvezze a szőrmentes környezetet az állatszőr eltávolító kefével!


Specifikáció

  • Műanyag alapanyagból
  • Kék színű
  • Masszázs kefeként is alkalmazható
  • Gombnyomással történő szőreltávolítás
  • Kutyák és macskák esetében egyaránt alkalmazható

További információk

Tömeg 1 kg
TOP