Alumínium profil LED szalaghoz - 20x1m » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alumínium profil LED szalaghoz – 20x1m

37.478 Ft (Bruttó) 29.510 Ft (Nettó)

Elfogyott

Alumínium profil LED szalaghoz – 20x1m

A könnyen szerelhető alumínium profil LED szalaghoz történő használata esztétikussá teszi a világítással kapcsolatos bekötési munkákat.

Az alumínium profil LED szalagokhoz készült könnyen szerelhető profilcsatorna kiváló választás a világítással kapcsolatos bekötési munkákhoz. Az alumínium és PC anyagokból készült alapanyag rendkívül tartós és időtálló, így hosszú távon is megbízható megoldást kínál.

A csomag tartalmaz 20 darab 1 méter hosszú profilcsatornát, amelyek tökéletesen illeszkednek a világítási projektekhez. Az alumínium profilok belső csatornája 15,4 x 7 mm méretű, míg a külső csatorna mérete 17 x 7 mm. Ez elegendő helyet biztosít a LED szalagok számára, amelyek szélessége maximum 12 mm lehet.

Az alumínium profil nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is. Az elegáns megjelenésével fokozza a világítási projektek vonzerejét. Az alumínium anyag kiváló hőelvezető képességgel rendelkezik, így segít megakadályozni a LED szalagok túlmelegedését és hozzájárul azok hosszabb élettartamához.

Az alumínium profil könnyen szerelhető, és a csomag tartalmazza a szükséges rögzítőelemeket a problémamentes telepítéshez. Egyszerűen csúsztassa a LED szalagot az alumínium profilcsatornába, majd rögzítse a helyére a mellékelt csavarokkal vagy ragasztóval. Az alumínium profil lehetővé teszi a lágy és egyenletes fényelosztást, valamint védelmet nyújt a LED szalagoknak a külső hatásokkal szemben.

Ez az alumínium profil LED szalagokhoz ideális választás otthoni vagy üzleti világítási projektekhez. Használhatja őket szekrényekben, polcokon, mennyezeti világításban vagy más kreatív alkalmazásokban is, hogy varázslatos hangulatot teremtsen.

Az alumínium profil LED szalaghoz könnyen szerelhető, tartós anyagból készült termék. Esztétikus megjelenése és optimális méretei ideálissá teszik világítási projektekhez. A kiváló hőelvezetés és a védelem garantálják a hosszabb élettartamot. Rugalmasan telepíthető és különleges fényelosztást biztosít, teremtve ezzel hangulatos atmoszférát. Használható sokféle alkalmazásban, legyen az otthoni vagy üzleti projektek.

Az alumínium profilok segítségével könnyedén kihozhatja LED szalagjai teljes potenciálját, és élvezheti a stílusos és hatékony világítást, amit nyújtanak.


Specifikáció

  • Mennyiség: 20 db
  • Hossz: 1m
  • Alapanyag: alumínium+PC
  • Belső csatorna méret: 15.4 x 7 mm
  • Külső csatorna méret: 17 x 7 mm
  • LED szalag szélessége: max. 12 mm

 

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP