Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő - 2l kancsó » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő – 2l kancsó

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő – 2l kancsó

A hidrogénes víz számos jótékony hatással rendelkezik, az antioxidáns vízkészítő segítségével néhány perc alatt Ön is egészségesebbé teheti ivóvizét.

Fedezze fel az új generációs hidrogénes víz erejét ezzel a kiváló minőségű üveg kivitelű vízkészítővel! Ez a csodálatos eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy néhány perc alatt egészségesebbé és táplálóbbá tegye az ivóvizét a hidrogén gazdagításával.

A hidrogénes víz számos jótékony hatással rendelkezik a szervezetre nézve. Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező hidrogén molekulák segítenek semlegesíteni a szabadgyököket, amelyek károsíthatják a sejteket és hozzájárulhatnak az öregedési folyamatokhoz. Az antioxidánsok erősítik az immunrendszert és segítenek megvédeni a testet a különböző betegségektől és fertőzésektől.

Ez a termék kiváló választás azoknak, akik aktívan foglalkoznak az egészségükkel és szeretnének gondoskodni testükről. A hidrogénes víz fogyasztása segíthet javítani az általános jólétet, fokozhatja az energiaszintet és elősegítheti a test optimális működését. Emellett hozzájárulhat a szép és egészséges bőrhöz, valamint a vitalitás és a fiatalos megjelenés megőrzéséhez.

Ez a vízkészítő egyedülállóan tervezett 230V-os feszültséggel működik annak érdekében, hogy könnyedén használhassa otthonában vagy irodájában. Az üveg kivitel elegáns és tartós, így garantálhatja a tiszta és friss víz hosszú távú tárolását. A 2 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy elegendő hidrogénes vizet készítsen egy egész napra, így mindig kéznél lesz a frissítő és egészséges ital.

Használata egyszerű és könnyen kezelhető. Egyszerűen töltse fel a tartályt vízzel, kapcsolja be a készüléket, és néhány perc alatt az antioxidáns hidrogénes víz készen áll az elfogyasztásra. Az antioxidáns vízkészítő eszköz innovatív technológiája biztosítja a hatékony hidrogén gazdagítást, hogy Ön maximális egészségügyi előnyöket élvezhessen.

Ne habozzon tovább, és tegye egészségét az első helyre ezzel a hidrogénes vízkészítővel! Készítsen könnyedén hidrogénes vizet otthonában, és élvezze a hidrogén gazdagítás nyújtotta jótékony hatásokat. Válassza az egészséget és az öngondoskodást, és tegye meg az első lépést a jobb életminőség felé a hidrogénes vízzel!


Specifikáció

  • Feszültség: 230V
  • Üveg kivitel
  • Kapacitás: 2l

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP