Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő - 420ml » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő – 420ml, ezüst

26.670 Ft (Bruttó) 21.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Antioxidáns vízkészítő, hidrogénes vízkészítő – 420ml, ezüst

A hidrogénes víz számos jótékony hatással rendelkezik, az antioxidáns vízkészítő segítségével néhány perc alatt Ön is egészségesebbé teheti ivóvizét.

Ez az ezüst színű hidrogénkészítő eszköz segít Önnek egyszerűen és gyorsan elkészíteni a saját hidrogénes vizét, amely számos jótékony hatással rendelkezik az egészségre. A beépített antioxidáns vízkészítő technológiának köszönhetően mindössze néhány perc alatt elérheti, hogy ivóvize sokkal egészségesebbé és táplálóbbá váljon.

A hidrogénes víz hatalmas potenciállal rendelkezik az egészségjavítás terén. A hidrogén molekulák képesek antioxidáns hatást kifejteni, ami segít semlegesíteni a szabad gyököket, amelyek károsítják a sejteket és elősegítik az öregedést. Emellett a hidrogén vírus- és baktériumölő hatással is rendelkezik, ezáltal támogatva az immunrendszer működését és segítve a szervezet védekezőképességét.

Ez a hidrogénkészítő eszköz rendkívül könnyen használható. Egyszerűen csak töltse fel a tartályt a megfelelő mennyiségű ivóvízzel, majd kapcsolja be a készüléket. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a hidrogénkészítés folyamata mindössze 1-3 percet vesz igénybe egy ciklusban. Így gyorsan hozzájuthat friss és tápláló hidrogénes vízhez.

A hidrogénkészítő specifikációi kiemelkedőek. A tartály kapacitása 420 ml, így elegendő hidrogénes vizet készíthet egyszerre, hogy egész napra elegendő legyen. A hidrogénkészítő teljesítménye 10W, amely hatékony és energiatakarékos működést biztosít. A teljes töltöttség melletti ciklusok száma maximum 15-20 alkalom, így hosszú ideig használhatja a készüléket anélkül, hogy gyakran töltené.

A hidrogénkészítő eszköz megvásárlása kiváló döntés az egészségének és jólétének javítása érdekében. Ezzel a termékkel Önnek lehetősége nyílik arra, hogy otthonában vagy akár munkahelyén is friss hidrogénvizet készítsen, amelynek számos előnye van.

Tegye az egészségét a középpontba és élvezze a hidrogénes víz nyújtotta előnyöket. Ez az ezüst színű hidrogénkészítő eszköz stílusos és kifinomult megjelenést kölcsönöz az otthonának, irodájának vagy akár utazáskor is magával viheti. Ismerje meg a hidrogén erejét és tegyen meg mindent az egészségéért ezzel a kiváló minőségű hidrogénkészítővel!


Specifikáció

  • Ezüst színű
  • Teljes töltöttség melletti ciklusok száma: max. 15-20 alkalom
  • Kapacitás: 420 ml
  • Teljesítmény: 10W
  • Üzemidő: 1-3 perc/ciklus

További információk

Tömeg 1 kg
TOP