Asztali nagyítós forrasztó állvány - LED, 2x és 4x nagyítás » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Asztali nagyítós forrasztó állvány – LED, 2x és 4x nagyítás, aligátor csipesz

20.320 Ft (Bruttó) 16.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Asztali nagyítós forrasztó állvány – LED, 2x és 4x nagyítás, aligátor csipesz

Ez az asztali nagyító ideális választás otthonra, műhelyekbe, irodákba és más munkahelyekre egyaránt. Az állítható asztali nagyítós állvány biztosítja a nagyító pontos és kényelmes elhelyezését. Ez a nagyító tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez, és a legkényelmesebb megoldást nyújtja a részletek fokozott vizsgálatához.

Az állítható állvány rendkívül fontos funkciója ennek a nagyítónak, hiszen lehetővé teszi a nagyító pontos és kényelmes elhelyezését. Ez a jellemző különösen fontos, ha hosszabb ideig kell dolgoznia a nagyítóval, vagy ha különböző méretű tárgyakat szeretne vizsgálni. Az állvány segítségével egyszerűen beállíthatja a nagyító helyzetét, hogy a legjobban megfeleljen az Ön munkastílusának és kényelmének.

Az asztali nagyítós forrasztó állvány LED-es megvilágítással rendelkezik, amely 16 erős LED lámpát tartalmaz. Biztosítja a megfelelő fényerőt és a kiváló megvilágítást az objektumokhoz, így a részletek még jobban kiemelkednek. A világítás energiatakarékos és hosszú élettartamú, így nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt.

A nagyító lencse átmérője 95 mm, így nagyobb területet nézhet át a vizsgálat során. A nagyításban is rugalmas lehet, mivel a nagyító két különböző nagyítással rendelkezik: 2x és 4x. Ez lehetővé teszi, hogy a kívánt nagyítást válassza az adott feladathoz és tárgyhoz.

A nagyító dioptriák száma 3,5/11,8, ami kiváló látáshoz és részletességhez vezet. A különböző dioptria beállítások lehetővé teszik a látásélesség finomhangolását, így a legjobb eredményeket érheti el a vizsgálatok során.

A nagyító kiegészítőkkel is rendelkezik a forrasztáshoz. A kar hossza 250 mm, és aligátor csipeszt tartalmaz, amely segít a tárgyak stabil rögzítésében. Emellett tartalmaz egy huzaltartót és egy szivacsot, amelyek segítenek a rendszeres forrasztási feladatok elvégzésében. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy mindent egy helyen tartsanak, így egyszerűbbé és kényelmesebbé téve a forrasztási folyamatot.

Fedezze fel a részletek világát és növelje hatékonyságát ezzel a sokoldalú asztali nagyítóval. Legyen az otthon, a műhely vagy az iroda, ez a nagyító tökéletes segítő lesz a mindennapi munkában és hobbitevékenységekben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezzen be egyet magának még ma!


Specifikáció

  • Feszültség: 230 V~AC / 50 Hz
  • LED mennyiség: 16
  • Lencse átmérő: 95 mm
  • Dioptriák száma: 3,5/11,8
  • Nagyítás: 2x, 4x
  • Kar hossza: 250 mm – aligátor csipesz
  • Forrasztáshoz szükséges kiegészítőkkel: állvány, huzaltartó, szivacs

További információk

Tömeg 2 kg
TOP