Automata etető és itató - 3l, szürke » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Automata etető és itató – 3l, szürke

24.130 Ft (Bruttó) 19.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Automata etető és itató – 3l, szürke

Az automata etető és itató megoldást nyújt a macskák és kutyák gondtalan ellátására, a víz és táp automatikus adagolására. Ez a kényelmes és megbízható eszköz segít megteremteni a háziállatok számára a megfelelő táplálék- és hidratáltsági feltételeket, miközben Önnek is lehetőséget biztosít arra, hogy időt és energiát spóroljon meg.

Az automata etető és itató rendszer rendelkezik egy 3 literes tárolóval, amely elegendő helyet biztosít a száraztáp tárolására. Emellett van egy 0,85 literes víztartály, amely biztosítja a friss és tiszta vizet kedvencei számára. A szürke és fehér szín együttes kombinációja modern és stílusos megjelenést kölcsönöz ennek az eszköznek, amely kellemesen illeszkedik a környezetbe.

Az automata etető és itató rendszer kiváló minőségű HIPS és PET alapanyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. Ezek az anyagok biztonságosak a háziállatok számára, és könnyen tisztíthatók is, így könnyen fenntartható a higiénia.

Ezenkívül az automata etető és itató rendszer beépített átlátszó kémlelő nyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy pontosan nyomon követhesse az aktuális táplálékmennyiséget. Ez nagy előnyt jelent, mivel könnyen láthatja, hogy mennyi élelem maradt a tárolóban, és időben felkészülhet az újratöltésre.

A kémlelő nyílás segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, mint például az élelem hirtelen kifogyása, ami zavarhatja kedvenceit. Az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy egyszerűen ellenőrizze az élelem mennyiségét, így mindig biztos lehet benne, hogy elegendő táplálék áll rendelkezésre kedvencei számára.

Ez a termék kifejezetten kistestű állatok számára lett tervezve és ajánlott. Az automata etető és itató rendszer különleges kialakítása lehetővé teszi az élelem és a víz egyszerű adagolását. Az anti-spill ételtálca körbeveszi az adagolót, hogy megakadályozza a víz bejutását az élemtárolóba, így megőrizve a száraz élelem minőségét.

Az automata etető és itató rendszerrel garantáltan egyszerűsítheti a kedvencei gondozását, biztosítva számukra a megfelelő táplálkozást és hidratáltságot akkor is, ha Ön nincs otthon. A kényelem és a funkcionalitás kombinációja miatt ez az eszköz ideális választás a mindennapi élet könnyebbé tételéhez és a háziállatok egészségének és boldogságának biztosításához.


Specifikáció

  • 3l táptartály
  • 0,85l víztartály
  • Szürke
  • HIPS és PET alapanyag
  • Kistestű állatok számára ajánlott

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1