Automata hegesztő sisak - fekete » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Automata hegesztő sisak – fekete

24.130 Ft (Bruttó) 19.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DKMZ350 Kategóriák: , Címke:

Automata hegesztő sisak – fekete

A Deko automata hegesztő sisak lehetővé teszi a biztonságos és hatékony munkavégzést a hegesztési műveletek során. Ez a kiváló minőségű sisak tökéletes választás minden hegesztő szakember számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a kényelmet.

A sisak lenyűgöző 90 x 35 mm-es látómezővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássa a hegesztési területet anélkül, hogy korlátozná a látóterét. Ez különösen fontos a pontos és precíz munkavégzéshez.

Az állítható késleltetési idő funkció lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozza a sisak áttérést a világos és sötét állapot között. A 0,1-1 másodperc közötti állíthatóság segítségével könnyedén testre szabhatja a sisak reakciósebességét az Ön egyéni igényeinek megfelelően.

A DIN 4 / 9-13 fényvédelem biztosítja a szemeket a káros sugárzás ellen, amely a hegesztés során keletkezik. Ez a magas szintű védelem garantálja a szemek és az arc optimális védelmét, így Ön teljes bizalommal dolgozhat a legkeményebb hegesztési környezetekben is.

A sisak két fokozatban állítható érzékenységgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a szemérzékenység testreszabását az adott hegesztési munka típusához és intenzitásához. Ezáltal könnyedén alkalmazkodhat az eltérő hegesztési körülményekhez, és mindig a legjobb látási viszonyokat élvezheti.

A Deko automata hegesztő sisak strapabíró PP alapanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Ezt a könnyű, de erős anyagot gondosan választották ki, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak és a kemény munkakörnyezeteknek.

A sisak mind napelemekkel, mind elemekkel működik, így nem kell aggódnia az energiakészlet miatt. A beépített napelemek gondoskodnak a folyamatos töltésről a napfény segítségével, míg az elemek tartalék energiát nyújtanak, hogy mindig készen álljon a munkára.

A DIN 16 UV/IR védelem biztosítja a kiegészítő védelmet a károsító ultraibolya és infravörös sugarak ellen, amelyek a hegesztési folyamat során jelen vannak. Ez további védelmet nyújt a szemnek és az arcának a károsító hatásokkal szemben, és hozzájárul a hosszabb távú egészségmegőrzéshez.

A Deko automata hegesztő sisak a biztonság, a kényelem és a minőség tökéletes kombinációját nyújtja. Ne engedje, hogy a hegesztés során bekövetkező kihívások korlátozzák a munkáját – válassza a Deko automata hegesztő sisakot, és érezze magabiztosnak és védelmezettnek magát minden munkavégzés során!


Specifikáció

  • 90 x 35 mm látómező
  • állítható késleltetés: 0,1-1 másodperc
  • DIN 4 / 9-13 fényvédelem
  • két fokozatban állítható érzékenység
  • PP alapanyag
  • napelem és elem
  • DIN 16 UV/IR védelem

További információk

Tömeg 1 kg
TOP