Automatikus ajtó háziállatoknak » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Automatikus ajtó háziállatoknak

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: AD-01 Kategóriák: ,

Automatikus ajtó háziállatoknak

Automatikus ajtó, beállítható nyitási és zárási időponttal háziállatai biztonságos, gyors ki- és bejutásához. Ez az intelligens eszköz lehetővé teszi, hogy házi kedvencei könnyedén és biztonságosan ki- és bejuthassanak otthonába. Beállítható nyitási és zárási időpontokkal rendelkezik, így teljesen testreszabhatja az ajtó működését, hogy az illeszkedjen mind az Ön, mind pedig a háziállatok igényeihez.

Az automatikus ajtó megbízható 230V feszültséget igényel, míg a motor feszültsége 12V. Ez a kombináció kiváló energiahatékonyságot és tartósságot biztosít. Az ajtókeret mérete 52×96 cm, amely ideális a közepes méretű és nagyobb méretű háziállatok számára. Kényelmesen elférnek az ajtón, anélkül hogy odacsípnék vagy megsértenék magukat.

Az automatikus ajtó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik mind az Ön, mind pedig a háziállatok életét. Beállítható nyitási és zárási időpontokkal rendelkezik, így meghatározhatja, hogy mikor legyen az ajtó nyitva és zárva. Ez például nagyon hasznos lehet, ha szeretné, hogy a háziállatai csak bizonyos időszakokban menjenek ki a kertbe, vagy ha szeretné, hogy éjszaka biztonságban legyenek a házban.

Az automatikus ajtó kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az ajtó strapabíró és ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem kell aggódnia a kinti elemek miatt.

A telepítés egyszerű és könnyen elvégezhető. Az automatikus ajtóval együtt szállítanak egy részletes használati útmutatót, amely lépésről lépésre bemutatja a telepítés folyamatát. A csomagban megtalálhatók működtetéshez szükséges eszközök, mint például az adapter és a vezérlőegység.

Végtére is, az automatikus ajtó kényelmet és biztonságot nyújt mind az Ön, mind pedig a háziállatok számára. A beállítható nyitási és zárási időpontok lehetővé teszik, hogy rugalmasan alakítsa ki az ajtó működését, és a megbízható anyagok biztosítják, hogy hosszú éveken át szolgálja Önt és a háziállatait. Ne engedje, hogy házi kedvencei hátrányosan érintsék a bezárt ajtók. Vásároljon most egy automatikus ajtót, és tegye még kényelmesebbé és biztonságosabbá mindennapjaikat!


Specifikáció

  • Feszültség: 230V
  • Motor feszültség: 12V
  • Ajtókeret méret: 30×60 cm

További információk

Tömeg 8 kg
TOP