Autós ülésvédő kutyáknak - 58 × 52 × 50 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Autós ülésvédő kutyáknak – 58 × 52 × 50 cm

12.065 Ft (Bruttó) 9.500 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06421837 Kategóriák: , Címkék: , ,

Autós ülésvédő kutyáknak – 58 × 52 × 50 cm

Az autó belsejének praktikus védelme kistestű állatok szállításakor. Ideális az autó hátsó üléseire helyezve, az első és hátsó ülések fejtámlái mögötti rögzítéshez a klipszekkel ellátott állítható fülek segítségével.

Az ülésvédő cipzárakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik az oldalak kinyitását, a kutyák kényelmes bejutását. Ezenkívül az oldalán karabinerrel van ellátva a nyakörv rögzítéséhez. Univerzális kialakításának köszönhetően szinte minden autóhoz használható, könnyen tisztítható, szennyeződéstaszító anyagból készült.

Ez a kiváló minőségű ülésvédő ideális választás, ha az autó hátsó üléseire szeretnénk elhelyezni, és a klipszekkel ellátott állítható fülek segítségével könnyedén rögzíthetjük az első és hátsó ülések fejtámlái mögé.

Az ülésvédőt kényelem és praktikum jellemzi. A beépített cipzároknak köszönhetően könnyedén nyithatóak az oldalak, így kutyáink könnyedén bejuthatnak az autóba behelyezett ülésvédőbe. Az oldalán található karabiner lehetővé teszi a nyakörv rögzítését, ami biztonságosabbá teszi az utazást.

Az oldalán található karabiner lehetővé teszi a nyakörv rögzítését, ami biztonságosabbá teszi az utazást. A szürke szín elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belsejének, és a praktikus mérete (58 × 52 × 50 cm) ideális kistestű kutyáknak.

Az ülésvédő univerzális kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte minden autótípushoz könnyedén alkalmazkodjon. A kiváló minőségű anyagból készült ülésvédő könnyen tisztítható, és szennyeződéstaszító tulajdonságai révén hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A praktikus védelem mellett ez a termék kényelmet és biztonságot is nyújt a kisállatoknak az utazás során. A beépített cipzárok lehetővé teszik az oldalak könnyű nyitását, így a kutyák könnyedén bejuthatnak a járműbe anélkül, hogy kárt tennének az üléshuzatban.

A könnyű tisztíthatóság, a szennyeződéstaszító anyag nemcsak a praktikusságot, hanem a hosszú távú tartósságot is biztosítja. Vásárlásával garantáltan megóvhatja autója üléseit, és egyidejűleg kényelmet és biztonságot biztosíthat kedvencének.

Ez az autós ülésvédő a kutyák szállításakor nyújtott védelem és kényelem tökéletes kombinációja. Ne aggódjon többé a kocsija üléseinek állapotáért, és biztosítsa kedvencének a kényelmet és biztonságot az utazás során.


Specifikáció

  • Méret: 58 × 52 × 50 cm
  • Szín: szürke

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP