Beépíthető vízesés - 30 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Beépíthető vízesés – 30 cm

36.830 Ft (Bruttó) 29.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SW300 Kategóriák: ,

Beépíthető vízesés – 30 cm

A beépíthető vízesés segítségével egyedivé és stílusossá alakíthatja kertjét, medencéjét. A beépíthető vízesés egyszerűen felszerelhető, ezt követően otthonában élvezheti a vízcsobogás nyújtotta relaxációt.

Ez a lenyűgöző kiegészítő lehetővé teszi, hogy egyedi megjelenést és hangulatot adjon otthonának, miközben élvezi a vízcsobogás nyugtató hatását.

A beépíthető vízesés könnyen felszerelhető, így hamarosan élvezheti a víz patakzását otthonában. Képzelje el, ahogy a víz lassú csorgása békés és nyugodt légkört teremt, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt az Ön és szerettei számára. Visszanyerheti az energiáját és kikapcsolódhat a mindennapi stressztől.

Az elem anyagminősége kiváló, hiszen rozsdamentes acélból (SS304) készült. Ez garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így hosszú távon élvezheti a vízesés szépségét és funkcióit. Az ezüst szín eleganciát kölcsönöz a vízesésnek, amely könnyedén illeszkedik bármilyen kert vagy medence környezetébe.

A vízesés mérete ideális ahhoz, hogy hangsúlyozza a környezetét anélkül, hogy túlzottan domináns lenne. A 11.8″ x 4.5″ x 3.1″ (kb. 30 cm x 11 cm x 8 cm) méretek lehetővé teszik, hogy harmonikusan illeszkedjen bármilyen környezetbe, és hangsúlyozza a környező elemeket.

A beépíthető vízesés csatlakozói is kiváló minőségűek. A belső csatlakozó átmérője 1.3″ (32 mm), amely lehetővé teszi a vízesést előidéző elem könnyű beillesztését a rendszerébe. A csatlakozó hossza 0.87″ (22 mm), így könnyen illeszkedik a meglévő vízrendszeréhez. A PVC belső menet átmérője is 1.3″ (32 mm), hogy tökéletesen passzoljon a vízvezetékéhez.

Varázsolja egyedivé és stílusossá kertjét vagy medencéjét és élvezze a vízcsobogás relaxáló hatását, miközben otthonában pihen és feltöltődik.

A beépíthető vízesés nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem kellemes hátteret teremt a kerti vagy medencei tevékenységekhez. Legyen szó egy szabadtéri összejövetelről, medencepartiról vagy egyszerűen csak egy csendes délutáni olvasásról. Fokozza az élményt és varázslatos hangulatot teremt a környzetben.

Specifikáció:

  • Anyagminőség: rozsdamentes acél (SS304)
  • Szín: ezüst
  • Méret: 11.8″ x 4.5″ x 3.1″
  • Csatlakozó belső átmérő: 1.3″ (32mm)
  • Csatlakozó hossz: 0.87″ (22mm)
  • PVC belső menet átmérő: 1.3″ (32mm)

További információk

Tömeg 10 kg
TOP