Beépíthető vízesés - 45 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Beépíthető vízesés – 45 cm

45.720 Ft (Bruttó) 36.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SW450 Kategóriák: ,

Beépíthető vízesés – 45 cm

A beépíthető vízesés segítségével egyedivé és stílusossá alakíthatja kertjét, medencéjét. A beépíthető vízesés egyszerűen felszerelhető, ezt követően otthonában élvezheti a vízcsobogás nyújtotta relaxációt.

Könnyen telepíthető, így gyorsan élvezheti annak előnyeit. Egyszerűen helyezze el a kívánt helyre, és már készen is van! Nincs szükség bonyolult telepítési folyamatokra vagy szakember bevonására. Csak csatlakoztassa a vízforgatóhoz, és máris élvezheti a csodálatos látványt és hanghatást.

Ez a vízesés a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készült rozsdamentes acélból (SS304), így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgál majd. Az ezüst szín elegáns megjelenést kölcsönöz a környezetének, és könnyedén illeszkedik bármely kerti vagy medence kialakításához.

A vízesés méretei 17.7″ x 4.5″ x 3.1″, ami ideális a látványos hatás eléréséhez, anélkül, hogy túl domináns vagy helyigényes lenne. Ezenkívül a csatlakozó belső átmérője 1.3″ (32 mm), így könnyen csatlakoztatható a meglévő vízrendszeréhez. A csatlakozó hossza 0.87″ (22 mm), ami további rugalmasságot biztosít a telepítés során.

A beépíthető vízesés nem csak különlegessé teszi kertjét vagy medencéjét, hanem valódi élménnyé varázsolja azt. A vízcsobogás nyugtató hatása kikapcsolja a mindennapi stresszt és megteremti a tökéletes helyet a pihenésre és feltöltődésre. A rozsdamentes acél anyagminőség biztosítja a tartósságot és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az ezüst szín pedig elegánsan illeszkedik bármely környezetbe, fokozva annak esztétikai vonzerejét.

A vízesés méretei gondosan kialakítottak, hogy a lehető legnagyobb hatást érjék el, anélkül, hogy helyigényessé válnának. A könnyű telepítés pedig méginkább megkönnyíti az otthoni használatot és élvezetet. Mivel a vízesés könnyen csatlakoztatható a meglévő vízrendszerhez, nincs szükség különösebb beruházásra vagy bonyolult átalakításokra.

Ne csak egy átlagos kertet vagy medencét álmodjon meg – a beépíthető vízeséssel különlegessé és elegánssá teheti azt! Pihenjen és élvezze a kellemes vízcsobogás hangját otthonában. A vízesés felszerelése egyszerű és gyors, így nem kell sok időt és energiát fordítania a telepítésre. Válassza a minőséget és a stílust a beépíthető vízeséssel!


Specifikáció:

  • Anyagminőség: rozsdamentes acél (SS304)
  • Szín: ezüst
  • Méret: 17.7″ x 4.5″ x 3.1″
  • Csatlakozó belső átmérő: 1.3″ (32mm)
  • Csatlakozó hossz: 0.87″ (22mm)

További információk

Tömeg 10 kg
TOP