Betonsimító, beton lehúzó - 900x200 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Betonsimító, beton lehúzó – 900×200 mm

105.410 Ft (Bruttó) 83.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: BFC-9020 Kategóriák: , Címkék: ,

Betonsimító, beton lehúzó – 900×200 mm

A betonsimító, beton lehúzó segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhetőek a betonozási feladatok. Az acélból készült eszköz rendkívül tartós és megbízható, így hosszú élettartamra számíthatunk vele.

Mérete 900 x 200 mm, amely lehetővé teszi a hatékony és gyors munkavégzést. Az optimális méret segít a beton egyenletes eloszlásában és simításában, így a felület tökéletesen sima és egyenletes lesz.

Az eszközhöz tartozó nyél hossza 3 x 180 cm, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. A hosszú nyél lehetővé teszi, hogy a felhasználó kényelmes távolságból tudja elvégezni a munkát, anélkül, hogy túlzottan meg kellene hajolnia vagy erőfeszítést kellene tennie. Ezáltal csökken a fáradtság és növekszik a hatékonyság.

A betonsimító könnyű súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható hosszabb ideig is. Az ergonomikus fogantyú úgy lett tervezve, hogy a kezek kényelmesen illeszkedjenek az eszközhöz, ezáltal minimalizálva a kényelmetlenséget és a kimerülést.

Ez az eszköz ideális választás minden olyan építőipari munkához, ahol betonozásra van szükség. Legyen szó új építkezésről, betonfelület javításáról vagy bármilyen más betonozási feladatról, a betonsimító kiváló minőségének és funkcionalitásának köszönhetően hatékony segítséget nyújt.

A betonsimító, beton lehúzó megvásárlása kiváló befektetés minden építőipari szakember vagy hobbiépítő számára. Rendkívül hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A megfelelő méretű és alakú lapja gyorsan és egyenletesen simítja a friss betont, így gyorsabb és hatékonyabb eredményt érhetünk el, mint más hagyományos eszközökkel.

Tartós acélból készült betonsimító hosszú élettartamot garantál. Ez az eszköz ellenáll a kopásnak, a karcolásnak és a deformációnak, így hosszú távon megbízhatóan szolgálja ki a felhasználót, az ergonomikus kialakítása pedig kényelmes használatot biztosít.

Összességében a betonsimító, beton lehúzó egy olyan eszköz, amely gyors és egyszerű megoldást kínál a betonozási feladatokhoz. Tartós és megbízható anyagból készült, optimális méretű és hosszú nyéllel rendelkezik, amely kényelmes használatot tesz lehetővé. Ne hagyja, hogy a betonozási feladatok nehézségekbe ütközzenek, válassza a betonsimítót, és könnyedén érje el a professzionális eredményeket.


Specifikáció

  • Acél
  • 900 x 200 mm méret
  • Nyél hosszúság: 3 x 180 cm

További információk

Tömeg 10 kg
TOP