Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány - fekete, 1 reflex labda » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány – fekete, 1 reflex labda

120.650 Ft (Bruttó) 95.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány

Ismeri azt az érzést, amikor minden edzés ugyanolyan és unalmas? Keresi az új kihívásokat és az izgalmasabb edzésmódszereket? Akkor itt az idő, hogy felfedezze a Boxkörtét a Reflexlabda állvánnyal! A box állvány, boxkörte és reflexlabda kombinációja lehetővé teszi, hogy változatos gyakorlatokat végezzen, amelyek kiválóan fejlesztik az állóképességet, erőt, reflexeket és koordinációt.

A Boxkörte és a Reflexlabda állvány együttes használatával az edzése változatosabbá és hatékonyabbá válik. A Boxkörte használata nem csak az ütőkészségét javítja, hanem a kardioedzést is segíti. A Reflexlabda állvány pedig a reakcióidőt és a koordinációt javítja, miközben az ütések erejét és pontosságát is fejleszti.

Az egyszerűen összeszerelhető állvány és a strapabíró Boxkörte biztosítja az évekig tartó tartósságot és használatot. Emellett a Reflexlabda állvány és a Boxkörte széles körű alkalmazhatósága miatt, az edzés otthon, az edzőteremben vagy akár szabadban is könnyedén végezhető.

Az állvány magassága állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. Az 1,2-1,9 méteres tartományban való állíthatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző testmagasságokkal rendelkező személyekhez alkalmazkodjanak. Ezáltal mindenki megtalálhatja az optimális edzési pozíciót és magasságot a legjobb eredmények eléréséhez.

A box állvány fekete színe elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az edzőteremnek vagy otthoni edzőszobának. Ez a stílusos kialakítás ideális a motiváció fokozására és az edzések élvezetére. Az állvány tartóssága és stabil szerkezete biztosítja, hogy minden edzés során biztonságban legyen, így koncentrálhat az edzésre és a fejlődésre.

A termék méretei a termékfotón láthatóak, így könnyen eldöntheti, hogy az adott helyiségben elegendő hely áll rendelkezésre a terméknek. A könnyű 12 kg-os súly pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa és tárolja az állványt szükség esetén.

Tegye izgalmassá és hatékonyabbá az edzéseit a Boxkörte és a Reflexlabda állvány segítségével! Rendeje meg most, és kezdjen el edzeni egy teljesen új szinten!

A box állvány, boxkörte, reflexlabda állvány használata lehetővé teszi a hatékony és változatos edzés elvégzését.


Specifikáció

  • Magasság: 1,2-1,9 m
  • Szín: fekete
  • 1 db reflex labdával
  • Méretek: termékfotón látható
  • Tömeg: 12 kg

 

További információk

Tömeg 12 kg
TOP