CatLink ONE okos macska ételadagoló » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

CatLink ONE okos macska ételadagoló

52.399 Ft (Bruttó) 41.259 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: 044191 Kategória: Címke:

CatLink ONE okos macska ételadagoló

Győződjön meg róla, hogy kedvenc macskája megfelelő táplálékban részesüljön. A CatLink ONE okos macska ételadagoló segítségével könnyedén készíthet étkezési tervet, és az alkalmazás segítségével irányíthatja azt. A 3,5 literes tárolókapacitásnak köszönhetően mindig biztos lehetsz benne, hogy kedvenced megkapja a szükséges mennyiségű ételt. A termék kiemelkedő gondossággal lett tervezve, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson a kedvencednek.

Válassza a kényelmes megoldásokat

Néhány napos utazás előtt áll, és aggodalommal tölti el, hogy ki fogja gondoskodni kedvenc macskája étkezéséről? A CatLink okos macska ételadagolóval könnyedén megoldhatja ezt a helyzetet. A készülék támogatja a 2,4 GHz-es WiFi-kapcsolatot, ami lehetővé teszi, hogy az alkalmazás segítségével kényelmesen összeállítsa a napi étkezési tervet, és biztosítja, hogy kedvence mindig megkapja a szükséges táplálékot. Még akkor sem kell aggódnia, ha nem tervezte előre az etetést, vagy ha nem tud időben hazaérni – az alkalmazás mindössze néhány kattintással bárhonnan könnyedén adhat enni macskájának.

Az extra nagy, akár 3,5 literes kapacitású tároló révén nem kell gyakran feltöltenie az ételt. Amikor az étel elfogy, értesítést kap erről. Tapasztalja meg, milyen kényelmes és gondtalan lehetőséget kínál a CatLink okos macska ételadagoló!

Gondoskodjon kedvence egészségéről

Egy speciálisan erre a célra kifejlesztett alkalmazás segítségével könnyedén hozzáférhet macskája egészségügyi feljegyzéseihez. A CatLink által lehetősége nyílik arra, hogy kedvencét az egészséges táplálkozási szokások felé terelje. Az alkalmazás segítségével nyomon követheti a macska súlyát és ellenőrizheti fontos információkat, mint például az evés időpontját. Hogyan működik mindez? Egyszerűen csak a mellékelt nyakörvet kell felhelyezni macskájára, ami egy speciális chippel van felszerelve. És mi van, ha több macskája van otthon? Semmi gond! Az adagoló képes megkülönböztetni az egyes macskákat, és az alkalmazásban rögzíti a táplálkozással kapcsolatos adatokat velük kapcsolatban.

Az Ön háziállatát szem előtt tartva

Az intelligens ételadagoló tervezése során nem csak a funkcionalitásra, hanem a háziállatok kényelmére is kiemelt figyelmet fordítottunk. Az U alakú tál okos kialakítása példátlan védelmet nyújt macskája bajuszának. Ennek eredményeképpen biztos lehet benne, hogy kedvence kényelmesen fogyaszthatja el az ételt. Emellett elkerülheti a baktériumok felhalmozódását és a macskapattanások kialakulását. A tál könnyedén tisztítható a mosogatógépben is.

A CatLink adagoló kiválasztásával lehetősége nyílik arra, hogy naponta akár 20 különböző étkezést is előre megtervezzen, és pontosan meghatározza az egyes adagok méretét. Ezáltal még precízebben és rugalmasabban szabályozhatja kedvence táplálkozását.

A biztonságos okos macska ételadagoló

Nem kell aggódnia kedvence biztonsága miatt, még akkor sem, ha az adagolót használja, amikor Ön nincs a közelben. Ezt egy speciális érzékelő gondoskodja, ami garantálja, hogy az adagoló felismeri, ha kedvence éppen a közelben van. Így felesleges aggodalomra semmi szükség, hiszen macskája mancsa biztonságban marad, és nem kerülhet veszélybe. Ezenfelül a készülék kábele ellenálló a harapásnak, így további biztonságot nyújt.

Az adagoló rendkívül könnyen szétszerelhető, ami rendkívül hatékony tisztítást tesz lehetővé. Így könnyedén gondoskodhat arról, hogy bundás barátja mindig tiszta körülmények között étkezhessen, és élvezhesse az egészséges környezetet.


Specifikáció

  • Okos ételadagoló
  • Kerámia tál
  • Páramentesítő
  • 3x Nyakörv
  • Tápegység
  • Használati útmutató
  • Tömeg: 1550g
  • WI-FI vezérelhetőség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CatLink ONE okos macska ételadagoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1