Catlink Scooper öntisztító okos macskatoalett » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Catlink Scooper öntisztító okos macskatoalett

138.430 Ft (Bruttó) 109.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Catlink Scooper öntisztító okos macskatoalett

A Catlink Scooper öntisztító okos macskatoalett egy forradalmian új megközelítést kínál a macskatartás kényelméhez és higiéniájához. Ez a fejlett készülék magas szintű funkcionalitást és kényelmet nyújt mind a macskák, mind pedig gazdáik számára.

Az intelligens érzékelőrendszer lehetővé teszi a macskatoalettnek, hogy azonnal észlelje, amikor a macska használta, és automatikusan elindítsa az öntisztító folyamatot. Ez a rendszer nemcsak segíti a frissesség és a szagmentesség fenntartását, de minimalizálja a gazda számára szükséges beavatkozásokat is.

A Catlink Scooper okos macskatoalett kialakítása és anyaghasználata a macska kényelmét helyezi előtérbe. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a privát és nyugodt környezetet a macska számára, miközben az integrált, szagtalanító technológia friss környezetet biztosít a lakásban.

Ez a modern macskatoalett nemcsak könnyen tisztítható, de stílusos és kompakt kialakítása is szépen illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe. A Catlink Scooper öntisztító okos macskatoalett a kifinomult technológia és a praktikus dizájn tökéletes egyensúlyát kínálja, hogy mind a macska, mind pedig a gazda örömét lelje a mindennapi használatban.


Specifikáció

Modell CL-03
Ajánlott alomtípus Bentonit
Anyag Polipropilén
Bemeneti feszültség 12V / 2A
Névleges feszültség DC 12V
Névleges teljesítmény 1W (készenléti állapot) / 5W (üzemelés)
Működési hőmérséklet 0-35°C
Használható 1,5-10 kg tömegű macskák esetében
Tömeg 10 kg
Méretek 60 x 58 x 71 cm
Szín Szürke

 

További információk

Tömeg 10 kg

Érdekelhetnek még…

TOP