Deko lézeres szintező, keresztvonalas, önszintező » Gauder WS

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Deko keresztvonalas önszintező lézeres szintező – 12 vonalas

95.250 Ft (Bruttó) 75.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Deko keresztvonalas önszintező lézeres szintező – 12 vonalas

A Deko lézeres szintező lehetővé teszi a pontos méréseket, továbbá a megfelelő pozícionálást és szintezést a munkavégzés során. Ez a kiváló minőségű eszköz segít optimalizálni a munkafolyamatokat, és növeli a hatékonyságot a legkülönfélébb építkezéseken és más műszaki projekteken.

A lézeres szintező 532 nm-es zöld lézerfényt használ, ami kivételesen jól látható még távolabb eső pontokon is. Ezért könnyedén és pontosan lehet beállítani a megfelelő szintet és pozíciót a munkaterületen, még rosszabb fényviszonyok között is.

A Deko lézeres szintező rendkívül precíz, hiszen 1 mm-es pontossággal képes mérni 10 méteren belül. Ezáltal biztosítja a pontos és következetes eredményeket, ami elengedhetetlen a pontos építési munkákhoz és más mérnöki feladatokhoz.

Ez a szintező egy 30 méteres működési tartománnyal rendelkezik, így akár nagyobb területeken is hatékonyan használható. Nem kell aggódnia, hogy az eszköz elérési határa korlátozná a munkáját, hiszen a Deko lézeres szintezővel széles skálán mozoghat.

Az önszintezési funkció különösen hasznos, mivel a szintező automatikusan kompenzálja az esetleges dőléseket. Az önszintezési tartomány +-4°, így a szintező mindig stabil és pontos eredményeket ad még olyan helyzetekben is, amikor az alapfelület nem tökéletesen sík vagy nem ideális a munkaterület.

A Deko lézeres szintező 12 vonalas lézertechnológiával rendelkezik, amely segít a munkavégzésben. Ezek a vonalak egyértelműen és jól láthatóan jelölik ki a megfelelő szintet és helyzetet a feladatok elvégzéséhez. A lézeres vonalak segítségével könnyedén és hatékonyan dolgozhat, miközben a legmagasabb minőségi standardokat is teljesíti.

Ezen felül, a Deko lézeres szintező távirányítóval is ellátott. Ez a funkció még kényelmesebbé teszi a munkavégzést, mivel a távirányító segítségével egyszerűen irányíthatja a szintezőt a kívánt pozícióba anélkül, hogy a készülék közvetlen közelében kellene tartózkodnia.

Az üzemelési hőmérsékleti tartomány 0 és 50°C között van, így a Deko lézeres szintező bármilyen időjárási körülmények között megbízhatóan működik. Nem kell aggódnia a hideg vagy meleg időjárás miatt, mivel ez az eszköz bármilyen környezetben hatékonyan és megbízhatóan teljesíti feladatát.

Válassza a Deko lézeres szintezőt, hogy maximalizálja a munkáját és biztosítsa a pontos eredményeket. Ez a megbízható és kiváló minőségű eszköz ideális választás minden olyan szakembernek, aki pontos mérésekre és pontos pozícionálásra van szüksége a munkájához.


Specifikáció

  • 532nm zöld lézerfény
  • 1mm / 10m pontosság
  • 30m működési tartomány
  • +-4° önszintezési tartomány
  • 12 vonalas lézer
  • távirányító
  • 0-50°C üzemelési hőmérséklet

További információk

Tömeg 3 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1