Deko lézeres szintező, önszintezés, 12 vonal, tripod » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Deko keresztvonalas önszintező lézeres szintező – 12 vonalas+tripod

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: LL12-GTDT Kategóriák: , Címke:

Deko keresztvonalas önszintező lézeres szintező – 12 vonalas+tripod

A Deko lézeres szintező lehetővé teszi a pontos méréseket, továbbá a megfelelő pozícionálást és szintezést a munkavégzés során. Ez a kiváló minőségű eszköz megkönnyíti a munkát és garantálja a professzionális eredményeket minden projektnél.

A lézeres szintező fő jellemzője a 532 nm-es zöld lézerfény használata, amely kivételesen jól látható, még távoli felületeken és a fényes környezetben is. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen kövesse a vonalakat és megbízhatóan pozícionálja a munkadarabokat.

Ez a szintező rendkívül pontos méréseket biztosít, 1 mm-es pontossággal 10 méteren belül. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy precízen dolgozzon, és a legapróbb részletekre is figyelmet fordítson. Nem kell aggódnia a pontatlanság miatt, hiszen a Deko lézeres szintezővel mindig biztos lehet abban, hogy a mérései pontosak és megbízhatóak lesznek.

A szintező nagy teljesítményű, 30 méteres működési tartománnyal rendelkezik. Emiatt könnyen eléri a kívánt területet anélkül, hogy áthelyezné a berendezést és kényelmesen használhatja bármilyen méretű munkaterületen anélkül, hogy korlátozná a mozgásterét.

Az önszintezési funkció segítségével a Deko lézeres szintező automatikusan beállítja magát a +-4°-os önszintezési tartományban. Így nem szükséges több időt pazarolnia a beállításra vagy az eltérések mérésére. Egyszerűen helyezze el a szintezőt, és kezdje el a munkát azonnal.

A Deko lézeres szintező 12 vonalas lézert használ, amelyek segítségével könnyen létrehozhat sík és vízszintes vonalakat. Ez nagyon hasznos a burkolási munkáknál, a falak festésénél vagy bármilyen más projekt során, amikor egyenes és pontos vonalakra van szüksége. A vonalak jól láthatóak és könnyen követhetőek, így pontosan dolgozhat.

A távirányító lehetővé teszi Önnek, hogy távolról vezérelje a szintezőt, így még kényelmesebbé és könnyebbé teszi a munkát. Nincs szükség arra, hogy folyton odasétáljon a szintezőhöz ahhoz, hogy beállítsa vagy módosítsa a beállításokat. Egyszerűen használja a távirányítót, és kényelmesen vezérelje a szintezőt a távolból.

A Deko lézeres szintező csomagja tartalmaz egy 120 cm-es alumínium tripodot is, amely stabil alapot biztosít a szintezőnek. A tripod könnyen állítható és stabil, így a szintezőt mindig a megfelelő magasságban és pozícióban tarthatja a munkavégzés során.

Az üzemelési hőmérsékleti tartomány 0-50°C között van, így a Deko lézeres szintezőt bármilyen körülmények között használhatja. Nem kell aggódnia a szélsőséges hőmérséklet vagy időjárási viszonyok miatt, mert ez az eszköz készen áll a kihívásokra.

Használja a Deko lézeres szintezőt, és végezzen precíz méréseket, pontos pozícionálást és szintezést a munkavégzés során. Ez a megbízható és sokoldalú eszköz ideális választás minden építési, burkolási vagy egyéb munkához, ahol a pontosság és a hatékonyság kulcsfontosságú.


Specifikáció

  • 532nm zöld lézerfény
  • 1mm / 10m pontosság
  • 30m működési tartomány
  • +-4° önszintezési tartomány
  • 12 vonalas lézer
  • távirányító
  • 120 cm-es alumínium tripod
  • 0-50°C üzemelési hőmérséklet

További információk

Tömeg 3 kg
TOP