Deko lézeres szintező - 3x360° - tripod » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Deko lézeres szintező – 3×360° – tripod

55.880 Ft (Bruttó) 44.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: DKLL12PB1-1 Kategóriák: , Címke:

Deko lézeres szintező – 3×360° – tripod

A Deko lézeres szintező lehetővé teszi a pontos méréseket, továbbá a megfelelő pozícionálást és szintezést a munkavégzés során.

Ez a lenyűgöző eszköz lehetővé teszi Ön számára, hogy precíziós méréseket végezzen, és a munkavégzés során tökéletesen pozícionálhasson és szintezhessen.

A Deko lézeres szintező kiválóan alkalmas a pontos munkavégzésre, legyen szó építkezésről, belső terek átalakításáról vagy bármilyen olyan projektről, ahol a pontos pozícionálás és szintezés kiemelt fontossággal bír. Ez az eszköz garantálja, hogy a munka során mindig a legnagyobb pontossággal dolgozzon.

A lézeres szintező rendelkezik egy erős és tartós 3,7V akkumulátorral, amely hosszú távon is biztosítja az eszköz megbízható működését. A pontos munkavégzés érdekében a szintező ±0,2 mm/m pontossággal dolgozik, így minden mérésnél megbízható eredményeket kap.

A lézerhullám hullámhossza 520 nm, ami a class II besorolásba tartozik, így biztonságosan használható. Ez azt jelenti, hogy nem okoz kárt a szemnek, de azért mindig ajánlott viselni a mellékelt védőszemüveget a maximális biztonság érdekében.

A lézeres szintező három darab 360°-os vonalat vetít, így lehetővé teszi a teljes körű munkavégzést. Ez különösen hasznos építkezéseknél vagy enteriőr tervezéseknél, ahol precíz pozícionálásra és szintezésre van szükség.

Az eszköz kompakt méretei (15,0 × 7,5 × 13,0 cm) lehetővé teszik, hogy könnyedén magával vigye és tárolja. Az ergonomikus tervezés és a könnyű súly segít a kényelmes és hosszabb ideig tartó használatban.

A zöld színű lézer rendkívül jól látható, még különböző fényviszonyok között is. Ez segít Önnek a pontosabb és hatékonyabb munkavégzésben, még sötétebb környezetben vagy kültéren is.

A lézeres szintező tartozéka egy mágneses talp, amely lehetővé teszi az eszköz egyszerű rögzítését fémfelületeken. Ez segít a stabil munkavégzésben és megakadályozza a szintező esetleges elmozdulását a munka során.

Továbbá, a lézeres szintező tartalmaz egy praktikus tripod állványt, amely lehetővé teszi a könnyű és stabil elhelyezést. A tripod beállítható magassággal rendelkezik, így a szintezőt a megfelelő szintre állíthatja a projektfeladatokhoz.

A Deko lézeres szintező egy megbízható, sokoldalú és könnyen használható eszköz, amely segít Önnek a munkájában. Legyen szó építkezésről, belső tervezésről vagy bármilyen projektről, ahol precíz pozícionálásra és szintezésre van szükség, ez az eszköz kiváló választás lesz.


Specifikáció

  • 3,7V akkumulátor feszültség
  • +- 0,2 mm/m pontosság
  • class II, 520 nm hullámhossz
  • 3x 360° vonal lézer
  • 15.0 × 7.5 × 13.0 cm méret
  • zöld színű lézer
  • védőszemüveg
  • mágneses talp
  • tripod

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP