Deko lézeres szintező - 3x360° » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Deko lézeres szintező – 3×360°

(1 vásárlói értékelés)

44.450 Ft (Bruttó) 35.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: DKLL12PB1 Kategóriák: , Címke:

Deko lézeres szintező – 3×360°

A Deko lézeres szintező lehetővé teszi a pontos méréseket, továbbá a megfelelő pozícionálást és szintezést a munkavégzés során.

A Deko lézeres szintező egy rendkívül hatékony eszköz, amely lehetővé teszi Önnek a pontos méréseket, a megfelelő pozícionálást és szintezést a munkavégzés során. Ez a kiváló minőségű eszköz ideális választás mindazok számára, akik professzionális és precíz eredményeket szeretnének elérni a munkájuk során.

A Deko lézeres szintező 3,7V akkumulátor feszültséggel működik, amely lehetővé teszi Önnek hosszabb üzemidőt anélkül, hogy aggódnia kellene az állandó töltés miatt. Ez rendkívül praktikus, hiszen így nem kell folytonosan figyelnie az akkumulátor szintjét, és zavartalanul dolgozhat tovább.

Az eszköz rendkívül pontos, akár +- 0,2 mm/m pontosságot is képes elérni. Ez azt jelenti, hogy a mérései és szintezései pontosak és megbízhatóak lesznek, így elkerülheti a hibákat és a pontosítások okozta felesleges időveszteséget. Ezzel a lézeres szintezővel bármilyen munkát könnyedén és precízen végezhet el.

A Deko lézeres szintező class II besorolású, 520 nm hullámhosszú lézerrel rendelkezik. Ez a hullámhossz optimális láthatóságot biztosít Önnek a különböző munkaterületeken. A zöld színű lézer különösen jól látható még távolabbi távolságokból is, így könnyen követheti a vonalakat és a jelöléseket a munkavégzés során.

Az eszköz 3x 360° vonal lézerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi a teljes körben történő szintezést és jelölést. Ez rendkívül praktikus, hiszen így nem kell folytonosan mozgatnia az eszközt, hogy a megfelelő vonalakat és jelöléseket kapja. Egyszerűen állítsa be az eszközt a kívánt magasságban, és az egész területen egyidejűleg látható vonalakat hoz létre.

A Deko lézeres szintező kompakt mérettel rendelkezik, 15.0 × 7.5 × 13.0 cm méretben. Emiatt könnyedén hordozható és tárolható, így mindig kéznél lehet, amikor szüksége van rá. Emellett a lézeres szintezőhöz tartozik egy védőszemüveg is, amely biztonságosabbá teszi a munkavégzést, és megvédi a szemet a lehetséges káros hatásoktól.

A lézeres szintező talpa mágneses, így Ön könnyedén rögzítheti fémfelületekre. Ez lehetővé teszi a stabil és biztonságos rögzítést, így nem kell aggódnia a lecsúszás vagy a helyzetváltozás miatt. Ez különösen hasznos, amikor olyan területeken dolgozik, ahol nincs lehetősége más típusú rögzítésre.

Összességében a Deko lézeres szintező egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely a munkavégzés során nagy segítséget nyújt. Legyen szó pontos mérésekről, megfelelő pozícionálásról vagy precíz szintezésről, ez a lézeres szintező mindig a rendelkezésére áll. Ne hagyja, hogy a munkavégzés nehezebbé váljon, válasszon a Deko lézeres szintezőt, és élvezze a hatékonyságot és a profizmust!


Specifikáció

 • 3,7V akkumulátor feszültség
 • +- 0,2 mm/m pontosság
 • class II, 520 nm hullámhossz
 • 3x 360° vonal lézer
 • 15.0 × 7.5 × 13.0 cm méret
 • zöld színű lézer
 • védőszemüveg
 • mágneses talp

További információk

Tömeg 3 kg

Deko lézeres szintező – 3×360° termékről 1 értékelés

 1. Tótfalusi Gábor

  Megbízható kis cucc.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP