Desztilláló készülék - 4l, pezsgő színű » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, pezsgő színű

62.230 Ft (Bruttó) 49.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Desztilláló készülék – 4l, pezsgő színű

Fedezze fel a desztilláló készülék lenyűgöző világát otthonában a pezsgő színű készülékkel. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen előállítsa a kémiailag tiszta, desztillált vizet otthonában. Ez a készülék kiváló minőségű specifikációkkal rendelkezik, amelyek garantálják a hatékonyságot és a megbízhatóságot.

A desztilláló készülék erőteljes 750W-os teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan képes előállítani a desztillált vizet. A készülék különleges pezsgő színével pedig egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhájának. Az eszköz nem csak funkcióiban hasznos, hanem esztétikailag is vonzó.

Az innovatív desztilláló sebességének köszönhetően ezzel a készülékkel percenként akár 1 liter desztillált vizet is előállíthat. Ez a mennyiség könnyedén megfelelhet a napi vízigényeinek, legyen szó ivásról, főzésről vagy akár hűtőköri rendszerek feltöltéséről. Nem kell többé aggódnia az ásványi anyagok és szennyeződések jelenléte miatt a vízben, mivel a desztilláló készülék gondoskodik a tiszta, friss és egészséges vízről.

A 4 literes kapacitású tartály lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű desztillált vizet állítson elő egyetlen használat során. Így időt takaríthat meg, és egyszerre több feladatot is elvégezhet anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a készüléket. A tartály rozsdamentes acélból készült, amely tartósságot és higiénikus felhasználást garantál. Bízhat benne, hogy a desztillált víz mindig a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg.

A könnyű súlyú 4,5 kg-os készülék könnyen mozgatható és tárolható. Tehát ha szeretné a desztilláló készüléket magával vinni nyaralásra vagy más helyszínre, akkor sem jelent problémát. A kompakt méret és a praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhol használja és élvezze a friss desztillált vizet.

Szerezzen be egy pezsgő színű desztilláló készüléket, és élvezze a tiszta, desztillált víz minden előnyét otthonában. Az erős teljesítmény, a gyors sebesség, a nagy kapacitás, a rozsdamentes acélból készült tartály és a könnyű súly együttesen egy olyan készüléket eredményeznek, amely nem hiányozhat a modern otthonból. Ne hagyja, hogy a víz minősége befolyásolja mindennapi életét. Válassza a desztilláló készüléket, hogy mindig biztos lehessen a legjobb minőségű, tiszta és friss vízről otthonában.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Pezsgő színű
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP