Desztilláló készülék - 4l, piros, állítható hőmérséklet » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, piros, állítható hőmérséklet

71.120 Ft (Bruttó) 56.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l, piros, állítható hőmérséklet

A desztilláló készülék használata lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állítson elő.

A készülék lehetővé teszi, hogy kémiai szennyeződésektől megtisztított, kristálytiszta vizet állítson elő otthonában. A desztillálás egy olyan folyamat, amelyben a vizet forralják, majd a gőzt lehűtik és visszaváltoztatják folyékony formába, így eltávolítva a szennyező anyagokat, ásványi sókat és egyéb szerves anyagokat.

Ez a desztilláló készülék erőteljes teljesítménnyel rendelkezik, hiszen a 750W-tal gyorsan és hatékonyan működik. A feltűnő piros színű készülék nemcsak a funkcióban, hanem a megjelenésben is kiemelkedik, így egyedi stílust kölcsönöz otthonának.

A desztilláló akár 1 liter vizet állít elő maximális hatékonysággal. Ennek köszönhetően mindig rendelkezésre áll majd elegendő mennyiségű desztillált víz az ivásra, főzésre vagy akár kozmetikai és egészségügyi célokra.

A készülék tartálya egy tágas 4 literes űrtartalommal rendelkezik, amely elegendő mennyiségű vizet képes befogadni. A tartály anyaga rozsdamentes acél, ami nem csak tartósságot, hanem higiénikusságot is biztosít. A rozsdamentes acél kiválóan ellenáll a korróziónak és nem reagál a vízzel, így a desztillált víz mindig tiszta és friss marad.

Ez a desztilláló készülék könnyen kezelhető és karbantartható. Egyszerűen töltsön vizet a tartályba, válassza ki a kívánt desztilláló sebességet, és már el is kezdheti a folyamatot. A készülék automatikusan leáll, amikor eléri a maximális kapacitást, és jelzi Önnek, hogy a desztillált víz készen áll az használatra.

A desztilláló készülék tökéletes választás az egészségtudatos otthonoknak. Gyors, hatékony és megbízható, biztosítva a kristálytiszta vizet a mindennapi igényekhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acél tartálya hosszú élettartamot és higiénikus felhasználást biztosít. Kényelmes, egyszerű kezelhetőséggel és automatikus leállással rendelkezik.

Legyen szó akár italról, főzésről vagy egyéb felhasználási módokról, a desztillált víz mindig kiváló minőségű és tiszta lesz. Tegye otthonát egy olyan készülékkel teljessé, amely biztosítja a víz tisztaságát és frissességét – a piros színű, 750W-os desztilláló készülékkel élvezheti a desztillált víz előnyeit a kényelmes otthoni környezetében.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Piros színű
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP