Desztilláló készülék - 4l, piros » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, piros

62.230 Ft (Bruttó) 49.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l, piros

A desztilláló készülék használata lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állítson elő.

Ez a lenyűgöző eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy felfedezze a tiszta víz előnyeit, amely nélkülözi a szennyező anyagokat, a kemikáliákat és a baktériumokat. Bízza rá magát a technológia erejére, és élvezze a desztillált víz frissességét és ízét mindennapjaiban.

A desztilláló készüléknek egyedülálló tulajdonságai vannak, amelyek a legmagasabb minőséget és kényelmet kínálják. A 750W teljesítménynek köszönhetően ez a készülék hatékonyan működik, így gyorsan tud előállítani desztillált vizet. Képzelje csak el, hogy mindössze egy óra alatt akár 1 liter tiszta vizet is készíthet otthonában!

A desztilláló sebességét maximális 1 liter/óra értéken állították be a gyártók, hogy biztosítsák a legjobb eredményt a felhasználóink számára. Így Ön könnyedén, az igényeinek megfelelő mennyiségű desztillált vizet készíthet otthonában. A készülék kapacitása 4 liter, ami elegendő ahhoz, hogy a család minden tagja számára elegendő vizet biztosítson. A tartály rozsdamentes acélból készült, amely nem csak tartós és higiénikus, hanem megóvja a vizet a külső szennyeződésektől.

A desztilláló készülék könnyű és praktikus kialakítással rendelkezik, így egyszerűen használható és hordozható. A mindössze 4,5 kg tömegének köszönhetően könnyedén mozgathatja a készüléket, és bármely helyiségben elhelyezheti. A piros színű készülék vonzó megjelenést kölcsönöz az otthonának, így büszkén bemutathatja a készüléket a vendégeinek.

Tegye fel a desztilláló készülék segítségével az egészséget és a minőséget az első helyre otthonában! Válassza a kémiai tisztaságot és a frissítő ízt a desztillált víz által, amit ez a lenyűgöző készülék biztosít. A rozsdamentes acél tartály, a gyors desztillálási sebesség és a könnyű használat mind azt jelentik, hogy mostantól nem kell többé kompromisszumot kötnie a tiszta vízért. Szerezze be most ezt a kiváló desztilláló készüléket, és élvezze az egészséges életmód nyújtotta előnyöket az otthonában!

Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Piros színű
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP