Desztilláló készülék - 4l, szürke, érintőkijelzős » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, szürke, érintőkijelző, állítható időtartam és hőmérséklet

74.930 Ft (Bruttó) 59.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Desztilláló készülék – 4l, szürke, érintőkijelző, állítható időtartam és hőmérséklet

Minőségi víztisztítás otthon! Ez a lenyűgöző desztilláló készülék ideális választás, ha kémiailag tiszta, desztillált vizet szeretne előállítani kényelmesen otthonában. A megbízható teljesítmény és a kifinomult funkciók révén ez a desztilláló készülék az egész család számára biztosítja a tiszta, friss víz hozzáférhetőségét.

Ezzel a desztilláló készülékkel könnyedén és hatékonyan távolíthatja el a vízből a szennyeződéseket, a kemikáliákat és a vízkövet. A 750W teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony működést, így Ön gyorsan élvezheti a kifogástalan minőségű vizet. A desztilláló akár 1 liter vizet is meg tud tisztítani óránként, így nincs szükség hosszú várakozási időkre.

A készülék szürke színben pompázik, ami stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a konyhájának. A készülék tartalmaz egy állítható hőmérséklet-funkciót is, amely lehetővé teszi Önnek, hogy kiválassza a kívánt hőmérsékletet 30 és 108 Celsius-fok között. Ez különösen hasznos, ha a desztillált vízet más folyamatokhoz szeretné felhasználni.

Az időzítő funkció segítségével Ön beállíthatja a desztillálási folyamat időtartamát, így a készülék automatikusan kikapcsol, amikor eléri a beállított időt. Ez praktikus és energiahatékony megoldás, amely Önnek lehetőséget nyújt, hogy más teendőkkel is foglalkozhasson, miközben a víz tisztítását végzi.

Az érintőképernyős vezérlőpanel lehetővé teszi a könnyű és intuitív kezelést. Egyszerűen válassza ki a kívánt beállításokat és a készülék pontosan elvégzi a munkát. Az érintőképernyő modern és stílusos megjelenést is ad a készüléknek, valamint könnyen tisztítható.

A desztilláló készülék nagy kapacitással rendelkezik, így 4 liter vizet képes befogadni egyetlen desztillálási ciklus alatt. A tartály anyaga rozsdamentes acél, amely biztosítja a víz tisztaságát és higiénikus tárolást tesz lehetővé. A rozsdamentes acél anyag tartós és könnyen tisztítható is, így hosszú távon biztosítja a desztilláló készülék hatékonyságát.

Ezenkívül a desztilláló készülék könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezze a konyhai pulton vagy akár az asztalon. A könnyű tömeg, mindössze 4,5 kg ezért a készülék egyszerű mozgatását egyszerűen el lehet végezni.

Tulajdonítsa magának a desztillált víz előállításának szabadságát ezzel a kiváló minőségű desztilláló készülékkel. Élvezze a tiszta, friss és egészséges vizet minden nap, miközben biztos lehet abban, hogy Ön és családja védelmet élvez a vízben található szennyeződések és kemikáliák ellen.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Szürke színű
  • Állítható hőmérséklet: 30-108°C
  • Időzítő
  • Érintő kijelző
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP