Dönthető marógép asztal - 250x180 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Dönthető marógép asztal – 250×180 mm

78.740 Ft (Bruttó) 62.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Dönthető marógép asztal – 250×180 mm

A dönthető marógép asztal lehetővé teszi a munkadarabok stabil rögzítését a különböző megmunkálási folyamatok során. Ez az ergonomikus és hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy különböző projekteken dolgozzon a legmagasabb szintű pontossággal.

A marógép asztal tervezése kifejezetten a stabilitásra és a biztonságra összpontosít. Az asztal szilárd és tartós anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Az 250 x 180 x 133 mm méretű asztal elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek rajta a munkadarabok, de kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a műhelybe is.

A könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítás révén ez a marógép asztal még a kezdő felhasználók számára is könnyen használható. A beállítások egyszerűen és pontosan elvégezhetők, így a felhasználó a munka minőségére tud koncentrálni.

A dönthetőség kiváló tulajdonság, amely megkönnyíti a munkadarabok megfelelő pozícióba állítását. Az asztal mindkét irányban 0-40°-ig dönthető, így lehetővé teszi a precíz beállításokat és a kívánt szögben történő megmunkálást. Ezzel a funkcióval a marógép asztal sokoldalúan alkalmazható különböző megmunkálási feladatok során.

A 16 kg-os tömeg garantálja az asztal stabilitását még az intenzív használat során is. Nem kell aggódnia a munkadarabok mozgásától vagy az asztal instabilitásától, mivel az erős szerkezet megbízható alapot biztosít a munkához. Ez különösen fontos a nagyobb méretű vagy nehezebb anyagok megmunkálása esetén.

Az asztal T-horony mérete 12 mm, ami lehetővé teszi, hogy különböző tartozékokat, illetve eszközöket rögzítsen rá. Ez növeli a marógép asztal funkcionalitását és alkalmazhatóságát. A T-hornyok rendszere könnyű és gyors csatlakozást biztosít, így időt takaríthat meg és könnyedén cserélheti a szerszámokat.

Legyen Ön is a hatékonyság és a precizitás szakértője a dönthető marógép asztallal! Ez a megbízható és sokoldalú eszköz ideális választás mind hobbi, mind pedig ipari felhasználásra. Hozza ki a legtöbbet a megmunkálási projektekből és érje el a kívánt eredményeket ezzel a professzionális eszközzel!


Specifikáció:

  • Asztal méret: 250 x 180 x 133 mm
  • Dönthetőség: 0-40° (mindkét irányban)
  • Tömeg: 16 kg
  • T-horony méret: 12 mm

További információk

Tömeg 16 kg
TOP