Elektromos állítható asztal - fehér » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos állítható asztal – fehér

175.260 Ft (Bruttó) 138.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Elektromos állítható asztal – fehér

Az elektromos állítható asztal ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi az ülőmunkát és segíthet a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében.

Az elektromos állítható asztal ideális választás azoknak, akik hosszú órákat töltenek ülve munka közben, és szeretnék javítani a munkahelyi kényelmet és egészséget. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a testtartás folyamatos változtatását, segítve ezzel a test megfelelő pozícióban tartását és a mozgásszervi megbetegedések megelőzését.

Az asztal specifikációi lenyűgözőek. A keret magassága állítható, tartománya 69 és 117 cm között változik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb magasságot. A keret szélessége is állítható, 110 és 160 cm közötti tartományban mozog. Emelési sebessége akár 32 mm/s is lehet, ami gyors és sima állítást tesz lehetővé. A terhelhetősége maximálisan 100 kg, így biztos lehet abban, hogy az asztal bármilyen munkaeszközt és dokumentumot megtart.

Az asztallap nem tartozék, de az asztal kerete minden más szükséges alkatrésszel együtt érkezik. A keret színe szürke, és vastag acélcsövekből készült, amelyeket porfestéssel kezeltek a tartósság és a korrózióállóság érdekében. Az asztal kerete 264 font (kb. 120 kg) terhelést képes elviselni, és megfelel a CE, UL, CB, SAA és BIFMA szabványoknak.

Az asztal meghajtásáért 2 motor felelős, amelyek mindkét oldalon találhatók. Ez lehetővé teszi, hogy az asztal lábai simán és csendesen emelkedjenek vagy süllyedjenek le (zaj: <38db), anélkül hogy rezegnének. Ez hatékonyabb, mint az egy motorral működő termékek. Az emelési sebesség 32 mm/s, és a motor élettartama 20 000 ciklus. Az asztal biztonságos használatát túlnyomás- és túlmelegedésvédelem biztosítja.

Az asztal könnyen összeszerelhető, és minden szükséges tartozékot tartalmaz. Kompatibilis a 69,8 és 80 cm mélységű és 115 és 180 cm szélességű asztallapokkal. Könnyedén lehet emelni vagy leengedni az asztalt üléshez vagy álláshoz. Ideális otthoni használatra, irodában és számos más környezetben is.

Az elektromos állítható asztal egy kiváló berendezés, amely hozzájárul a kényelmes és ergonomikus munkakörnyezet kialakításához. A kiváló minőségű anyagokból és funkciókból adódóan tartós és biztonságos megoldást nyújt a mindennapi ülőmunkához, és segíti a felhasználót a mozgásszervi problémák megelőzésében.

Specifikáció

  • Keret magasság: 69-117 cm
  • Keret szélesség: 110-160 cm
  • Emelési sebesség: max. 32mm/s
  • Terhelhetőség: max. 100kg
  • Javasolt asztallap méret: 115-180 cm szélesség és 69,8-80 cm mélység
  • A motor és vezérlőegység tartozék, 4 különböző szint elmenthető a memóriában.

Az asztallap nem tartozék!

 

További információk

Tömeg 9 kg
TOP