Elektromos kerékpár motor és vezérlés - 2000W, 48V, markolattal

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos kerékpár motor és vezérlés – 2000W, 48V, markolattal

87.630 Ft (Bruttó) 69.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: EMCK-2000M Kategóriák: , Címkék: , ,

Elektromos kerékpár motor és vezérlés – 2000W, 48V, markolattal

Elektromos kerékpár motor és vezérlés gyors és megbízható elektromos kerékpár, roller építéséhez 2000W és 48V paraméterekkel.

Ez a kiváló minőségű eszköz 2000W és 48V paraméterekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók magas szintű teljesítményt és sebességet élvezhessenek.

A motor a 48V-os egyenárammal működik, és rendkívül erőteljes teljesítményt biztosít. A 2000W maximális teljesítményének köszönhetően ez a motor a legnehezebb terepen is sima és könnyű haladást tesz lehetővé. A lánckerék speciálisan tervezett T8F-9T modell, amely garantálja a pontos és hatékony erőátvitelt. Ezáltal a felhasználók magasabb sebességet érhetnek el, miközben minimalizálják az energiafelhasználást.

Az alacsony- és túlfeszültség védelem fontos funkciója ennek a motor- és vezérlőrendszernek. Ez a fejlett védelemi rendszer biztosítja a motor hosszabb élettartamát, miközben megakadályozza a meghibásodásokat és az esetleges károkat, amelyeket a feszültséginstabilitás okozhatna. Ezáltal a felhasználók bízhatnak abban, hogy a motor mindig optimális teljesítményt nyújt és biztonságosan működik.

Ezenkívül a motor és vezérlés két forgásiránnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyszerű manőverezést és a könnyű irányváltást. Ez nagyon praktikus, különösen olyan környezetekben, ahol szűk helyeken vagy zsúfolt területeken kell közlekedni. A felhasználók könnyedén váltogathatnak a két irány között a kényelem és a sokoldalúság érdekében.

Az elektromos kerékpár motor és vezérlés rendelkezik egy speciális szabályozó markolattal, amely a vezetés során könnyű hozzáférést biztosít a vezérlőkhöz. Ez a markolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és intuitívan szabályozhassák a sebességet és a teljesítményt a kívánt módon. Ezzel a kényelmes és ergonomikus kialakítással a felhasználók teljes kontrollt gyakorolhatnak a motor felett, így maximális vezetési élményt nyújtva.

Az elektromos kerékpár motor és vezérlés megbízható, erőteljes és könnyen kezelhető eszköz, amely lehetővé teszi a gyors és izgalmas elektromos kerékpár vagy roller építését. A 2000W és 48V paraméterek kombinációja kivételes teljesítményt nyújt, míg a speciális jellemzők, mint az alacsony- és túlfeszültség védelem, a két forgásirány és a szabályozó markolat, még több kényelmet és biztonságot adnak a felhasználók számára. Bármilyen terepen és környezetben kiemelkedően működik, és valódi versenyképes élményt nyújt a kerékpározás szerelmeseinek.


Specifikáció

  • 48V DC motor
  • 2000W max. teljesítmény
  • T8F-9T lánckerék
  • Alacsony- és túlfeszültség védelem
  • Két forgásirány
  • Szabályozó markolat

 

További információk

Tömeg 9 kg
TOP